Η πρώτη ένωση στο χώρο της Δεξιάς: Δύναμη Ελληνισμού & ΛΑ.Ο.Σ. «έδωσαν τα χέρια» – Τί δήλωσαν Καρατζαφέρης & Δ.Καμμένος

Η πρώτη ένωση στο χώρο της Δεξιάς: Δύναμη Ελληνισμού & ΛΑ.Ο.Σ. «έδωσαν τα χέρια» – Τί δήλωσαν Καρατζαφέρης & Δ.Καμμένος

Την πρώτη ένωση στον χώρο της Δεξιάς είχαμε πριν λίγο. ΛΑ.Ο.Σ και “Δύναμη Ελληνισμού” ενώθηκαν.

“ΛΑ.Ο.Σ και “Δύναμη Ελληνισμού” από σήμερα συμπορεύονται. Πάμε γερά να μην ματώσει η Μακεδονία μας. Πάμε γερά να σταθεί η Ελλάδα όρθια και περήφανη” . Με τις φράσεις αυτές ο Δημήτρης Καμμένος ανακοίνωσε την την πολιτική συμπαράταξη

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης επιβεβαίωσε την πολιτική αυτή εξέλιξη ανακοινώνοντας το νέο «πατριωτικό μέτωπο» με τους Δημήτρη Καμμένο και Τάκη Μπαλτάκο.

«Ο Δημήτρης Καμμένος και ο Τάκης Μπαλτάκος έχουν ταχθεί μαζί μας, συμπλέουμε.

Συμπλέουμε μαζί. Θα πάμε παρέα.

Κάθε πράγμα στον καιρό του. Ελπίζω το σχήμα να γίνει ευρύτερο.

Είναι σίγουρο πως υπάρχουν υπουργοί της Νέας Δημοκρατίας (σ.σ. εννοεί στο νέο σχήμα)», αποκάλυψε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. στην εκπομπή «Καλημέρα».

«Θα πάμε δεξιότερα της Νέας Δημοκρατίας μέσα πάντα στο πλαίσιο του συνταγματικού τόξου όπως ήμασταν και τα προηγούμενα χρόνια», πρόσθεσε και τόνισε πως δεν έχει γίνει καμία κουβέντα με τον Πάνο Καμμένο «γιατί έχω την αίσθηση πως ακόμα ο ίδιος δεν έχει κατασταλάξει».

Σχολιάζοντας την παραίτηση Καμμένου από τη συγκυβέρνηση ανέφερε:

«Αργά παραιτήθηκε (ο κ. Καμμένος). Έπρεπε να το κάνει τον Ιούνιο οπότε θα είχε αξία και η πράξη του και ο κ. Τσίπρας δεν θα είχε το χρόνο να προετοιμάσει και να βρει τους έξι πρόθυμους. Είναι λίγο αργά. Θα μου πείτε βέβαια «κάλλιο αργά παρά ποτέ». (…) Εμείς περιμένουμε να δούμε την πορεία του για να κάνουμε και την τελική κρίση. Μέχρι στιγμής όμως το αποτύπωμα του κ. Καμμένου είναι σαφώς αρνητικό».

Ερωτώμενος για το αν υπάρχει συζήτηση για συμπόρευση με τον Πάνο Καμμένο ο κ. Καρατζαφέρης απάντησε:

«Όχι. Ρωτάει πολύς κόσμος αλλά πρέπει να ρωτήσει τον εαυτό του ο κ. Καμμένος για το ποια πολιτική θα κρατήσει. Γιατί όπως είπα την αλλάζει μέρα με την ημέρα. (…) Πρέπει να είσαι πεπεισμένος ότι θα γίνουν σωστά βήματα προς μία κατεύθυνση και δεν θα αλλοιωθούν αυτά τα βήματα από κάποιες παρορμητικές διαθέσεις.

Δεν υπάρχει κάποια κουβέντα, κάποια συζήτηση (σ.σ. με τον Πάνο Καμμένο). Υπάρχει μία ανάγκη συμπτύξεως ενός ευρύτερου πατριωτικού μετώπου γιατί ο κόσμος πρέπει να διοχετεύσει κάπου την εμπιστοσύνη του. Μην ξεχνάμε ότι σήμερα με το σύνθετο όνομα συμφωνούν τα δύο μεγάλα κόμματα. Διαφωνούν σε επιμέρους θέσεις».

Πατήστε πάνω στη φωτό για το βίντεο

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.