ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ζ.Κωνσταντοπούλου: «Ο Μανώλης Πετσίτης εκτελούσε εντολές των Τσίπρα και Παππά και συνδέεται με το Μέγαρο Μαξίμου»

Ζ.Κωνσταντοπούλου: «Ο Μανώλης Πετσίτης εκτελούσε εντολές των Τσίπρα και Παππά και συνδέεται με το Μέγαρο Μαξίμου»

Να ανοίξουν οι λογαριασμοί του Αλέξη Τσίπρα και του Νίκου Παππά ζήτησε η Ζωή Κωνσταντοπούλου με αφορμή τις αποκαλύψεις για τον Μανώλη Πετσίτη.

«Όταν κάποιου του λες “να ανοίξουν οι λογαριασμοί σου”, αντί να πει “βεβαίως να ανοίξουν”, λεει “με συκοφαντεί η Κωνσταντοπούλου”, γίνομαι διπλά καχύποπτη. Ο Παππάς όφειλε να πει “βεβαίως να ανοίξουν οι λογαριασμοί μου”, όχι να λεει “με συκοφαντεί η Κωνσταντοπούλου για δύο λεπτά δημοσιότητας”. Η αντίδραση αυτή δεν είναι λογική ούτε φυσιολογική αντίδραση…» δήλωσε η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας.

Η πρώην πρόεδρος της Βουλής επέμεινε στη θέση της ότι «ο Μανώλης Πετσίτης εκτελούσε εντολές των Τσίπρα και Παππά και συνδέεται με το Μέγαρο Μαξίμου».

«Πρόκειται για πρόσωπο συνδεδεμένο με το Μαξίμου και ως τέτοιο πρέπει να αντιμετωπιστεί και από τη Δικαιοσύνη και από την κοινωνία και από την ιστορία» τόνισε η κυρία Κωνσταντοπούλου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Το πρόσωπο αυτό έχει φωτογραφηθεί στο πόντιουμ στο Μαξίμου, το πρόσωπο αυτό ήταν πάντα εκεί όπως προκύπτει σε κρίσιμες στιγμές. Είναι ξεκάθαρο ότι ο πλουτισμός του συνδέεται με τη σχέση του με την εξουσία. Εκείνοι οι οποίοι έδωσαν χρήματα στον Πετσίτη ή έδωσαν ωφελήματα ή με οποιονδήποτε τρόπο εκτίναξαν την περιουσιακή του κατάσταση προφανώς δεν το έκαναν από προσωπική συμπάθεια αλλά το έκαναν προσβλέποντας την σχέση με την εξουσία» κατέληξε για το θέμα η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.