ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Δ.Παπαδοπούλου: «Είμαι χαρούμενη που οι ”Σπαρτιάτες” μπήκαν στη Βουλή – Όταν ήμουν υποψήφια με απειλούσαν με ξύλο»

«Με αποκαλούν ιερόδουλη για να το πω ευγενικά» είπε

Δ.Παπαδοπούλου: «Είμαι χαρούμενη που οι ”Σπαρτιάτες” μπήκαν στη Βουλή – Όταν ήμουν υποψήφια με απειλούσαν με ξύλο»

Η Δομινίκη Παπαδοπούλου ήταν υποψήφια στις εκλογές με τους «Σπαρτιάτες». Η ίδια δεν εξελέγη, όμως, οι φωτογραφίες της που διέρρευσαν από το OnlyFans, της κόστισαν τη διαγραφή της από το κόμμα με συνοπτικές διαδικασίες.

Το πρωί της Τρίτης, η Δομινίκη Παπαδοπούλου, την οποία έχουμε δει στο GNTM, το X-Factor και στην Αννίτα Πάνια βρέθηκε στο Πρωινό και μίλησε στον Γιώργο Λιάγκα για τις απειλές που δέχτηκε μόλις έγινε γνωστή η υποψηφιότητά της.

«Δεν γνώριζα ότι πίσω από το κόμμα «κρύβεται» ο κ. Κασιδιάρης, όπως δεν γνώριζα και πολλούς ανθρώπους από το κόμμα. Αυτή η ανακοίνωση είναι εδώ και μία εβδομάδα που την έχει κάνει, δεν βγήκε μετά τις εκλογές. Όταν άρχισα να διαφημίζω την υποψηφιότητά μου, υπήρξαν κάποιες αντιδράσεις, ότι αν κατέβω στις εκλογές δεν θα στηρίξουν το κόμμα. Το 0,01% των μηνυμάτων που δέχτηκα με απειλούσαν ότι αν με βρουν στον δρόμο θα με κάν9υν πρόβατο από το ξύλο, με αποκαλούν ιερόδουλη για να το πω ευγενικά», αποκάλυψε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κατά τα άλλα, η Δομινίκη Παπαδοπούλου, είπε πως είναι χαρούμενη που οι «Σπαρτιάτες» κατάφεραν να μπουν στη Βουλή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.