ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΑΝΕΛ: «Να δοθούν εξηγήσεις από τον Κ. Μητσοτάκη για τους βουλευτές της ΝΔ που δεν συντάχθηκαν μαζί του»

ΑΝΕΛ: «Να δοθούν εξηγήσεις από τον Κ. Μητσοτάκη για τους βουλευτές της ΝΔ που δεν συντάχθηκαν μαζί του»

Με δήλωσή της η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μανταλένα Παπαδοπούλου ζήτησε να δοθούν απαντήσεις για τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας που δεν καταψήφισαν την τροπολογία για τη ΣΕΚΑΠ τονίζοντας μάλιστα ότι οι βουλευτές αυτοί εκλέγονται στη Μακεδονία και τη Θράκη. 

Η δήλωση της εκπροσώπου των ΑΝΕΛ έγινε με αφορμή την συνέντευξη του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη.

Αναλυτικά η δήλωση της Μανταλένας Παπαδοπούλου: 

«Θα ήταν πιο ωφέλιμο ο κ. Μητσοτάκης αντί να μιλά για «τροπολογίες από την πίσω πόρτα», να δώσει στη δημοσιότητα τα ονόματα των βουλευτών του κόμματός του που απέφυγαν να καταψηφίσουν την τροπολογία χωρίς να αποκαλύψουν τις προθέσεις τους, καθώς επίσης και τις υπογραφές των βουλευτών που απουσίαζαν από την ψηφοφορία επικαλούμενοι διάφορους λόγους και δήλωναν μόνο εξ’ αποστάσεως ότι …θα την καταψήφιζαν, αποφεύγοντας όμως να το πράξουν μπροστά στην κάλπη. 

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px ‘Helvetica Neue’; color: #454545}

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είναι άραγε τυχαίο ότι όσοι απουσίαζαν – και δεν είναι λίγοι – εκλέγονται στη Μακεδονία και στη Θράκη; Το βέβαιο είναι ότι πρόκειται για βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας που δεν συντάχθηκαν με τη γραμμή της ηγεσίας του κόμματος».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.