ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Π.Καμμένος: «Δεν είχα πληροφόρηση από ξένες υπηρεσίες για εμπλοκή γνωστού εφοπλιστή στο Noor 1»

Π.Καμμένος: «Δεν είχα πληροφόρηση από ξένες υπηρεσίες για εμπλοκή γνωστού εφοπλιστή στο Noor 1»

Ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος σε συνέντευξή του μίλησε για την υπόθεση του Noor 1 και αποκάλυψε πως δεν είχε ποτέ πληροφόρηση από ξένες υπηρεσίες για την εμπλοκή γνωστού εφοπλιστή στην υπόθεση.

Συγκεκριμένα στην ερώτηση «στο τελευταίο δημοσίευμα της new republic υπάρχει αναφορά στο πρόσωπο σας σε σχέση με επιχειρηματία που δήθεν είχε εμπλοκή στο Νoor Οne. Τι λέτε;», ο κ.Καμμένος ανέφερε:

«Δέχθηκα και δέχομαι αήθεις επιθέσεις από πρωτοκλασάτα στελέχη συγκεκριμένου συγκροτήματος και μάλιστα σε βάρος της οικογένειας μου και των ίδιων των παιδιών μου. Αλλά επειδή θέλω να είναι απόλυτα ξεκάθαρος και δίκαιος αυτό δεν έχει καμία σχέση με σενάρια στα οποία περιγράφονται στον ελληνικό και ξένο τύπο όπως στην εφημερίδα new republic με την αλήθεια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η αντιπαράθεση μου με το συγκρότημα τύπου και τα στελέχη του δεν σημαίνει ότι αληθεύουν δήθεν πληροφορίες ότι είχα ενημέρωση από ξένες υπηρεσίες για το συγκεκριμένο επιχειρηματία και εξάλλου εμπιστεύομαι την ελληνική δικαιοσύνη η οποία πρόσφατα απεφάνθη περί της μη εμπλοκής του συγκεκριμένου με υποθέσεις ναρκωτικών και συγκριμένα για την μεταφορά τριών τόνων ηρωίνης με το Νoor Οne».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.