ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Κ.Μπακογιάννης: Καταγγελία για ανάθεση της χριστουγεννιάτικης φιέστας των 217.000 ευρώ πριν την έγκριση της απόφασης

Στις 22 Δεκεμβρίου λήφθηκε η απόφαση, την 1η Δεκεμβρίου ξεκίνησαν (υποτίθεται) οι εργασίες

Κ.Μπακογιάννης: Καταγγελία για ανάθεση της χριστουγεννιάτικης φιέστας των 217.000 ευρώ πριν την έγκριση της απόφασης

Σάλο έχει δημιουργήσει η προκλητική φιέστα των 17 λεπτών με τον Σάκη Ρουβά, η οποία θα κοστίσει στους Αθηναίους 217.000 ευρώ, με τον δήμαρχο Κώστα Μπακογιάννη να προσπαθεί να το δικαιολογήσει λέγοντας ότι «απασχολούνται περισσότεροι από 170 επαγγελματίες και 20 εταιρίες, μέσα σε ένα διάστημα 30 ημερών».

Τον ίδιο ισχυρισμό παρουσίασε και η Τεχνόπολη, υποστηρίζοντας ότι «φέτος, για την προετοιμασία, το σχεδιασμό, το συντονισμό και την υλοποίηση της βραδιάς της παραμονής της Πρωτοχρονιάς απασχολούνται περισσότεροι από 170 επαγγελματίες και 20 εταιρίες, μέσα σε ένα διάστημα 30 ημερών».

Με δεδομένο ότι η φιέστα θα γίνει στις 31 Δεκεμβρίου, παραμονή της Πρωτοχρονιάς, προκύπτει ότι για «το μοναδικό καλλιτεχνικό θέαμα», όπως το χαρακτήρισε ο Κώστας Μπακογιάννης, οι προετοιμασίες έχουν ξεκινήσει από την 1η Δεκεμβρίου.

Μόνο που όπως καταγγέλλει η Δέσποινα Κουτσούμπα, περιφερειακή σύμβουλος και πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων, με ανάρτησή της στο Facebook, η απόφαση του ΔΣ της Τεχνόπολης πάρθηκε στις 22 Δεκεμβρίου. Πράγμα που σημαίνει ότι επί 21 ημέρες οι περισσότεροι από 170 επαγγελματίες και 20 εταιρίες, εργάζονταν χωρίς να έχει γίνει ανάθεση του έργου.

Αναφέρει στην ανάρτησή της η Δέσποινα Κουτσούμπα: «Από την απάντηση της Τεχνόπολης. Δεν θα μπω επί της ουσίας. Μόνο επί της διατύπωσης:
Καταρχάς μόνοι τους παραδέχονται εντός μέτρων και πανδημίας -και χωρίς κοινό!- αυξάνεται το κόστος επί θητείας Μπακογιάννη, και το 2020 και το 2021.

Κατά δεύτερον, η γιορτή ειναι στις 31.12 και η απόφαση του ΔΣ της Τεχνόπολης πάρθηκε στις 22.12. Αν ισχύει το “θα απασχοληθούν για 30 μέρες”, άρα από αρχές Δεκέμβρη, εδώ μας λέει το ΔΣ της Τεχνόπολις ότι έχει ήδη αναθέσει τη δουλειά, χωρίς καν να έχει παρθεί η απόφαση. ΑΡΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ.
Και δίνονται μόνοι τους!
Αλλά είπαμε: επαγγέλματα που έχουν χαθεί στη χώρα μας είναι οι Εισαγγελείς…».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.