ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Θεσσαλονίκη: Πρωτοποριακή ασφαλτόστρωση στην Μητροπόλεως – Η γαλλική τεχνολογία

Θεσσαλονίκη: Πρωτοποριακή ασφαλτόστρωση στην Μητροπόλεως – Η γαλλική τεχνολογία

Με μία πρωτοποριακή μέθοδο τοποθέτησης πλέγματος γαλλικής τεχνολογίας, που εφαρμόζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και θα ενισχύσει την αντοχή του δρόμου, άρχισαν σήμερα οι εργασίες ασφαλτόστρωσης της Μητροπόλεως στη Θεσσαλονίκη, οι οποίες θα ολοκληρωθούν αύριο.

Κατά τη διάρκεια αυτοψίας που πραγματοποίησε το πρωί ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας ανέφερε ότι η Μητροπόλεως ήταν ένας δρόμος σε τραγική κατάσταση και ότι το έργο που γίνεται ήταν κάτι που χρειαζόταν το κέντρο της πόλης εδώ και πολλά χρόνια.

Τόνισε ότι επιλέχτηκε μια πρωτοποριακή μέθοδος με την τοποθέτηση ειδικού πλέγματος γαλλικής τεχνολογίας που εφαρμόζεται πιλοτικά για πρώτη φορά στη χώρα και εξέφρασε την πεποίθηση ότι θα γίνει μία σωστή δουλειά που τα αποτελέσματά της θα διαρκέσουν χρόνια.

Ανέφερε ακόμη ότι στη διάρκεια της θητείας του θα γίνουν επεμβάσεις σε 400 χιλιομέντρων οδικό δίκτυο της Θεσσαλονίκης, το οποίο είναι σε πολύ κακή κατάσταση, ούτως ώστε να είναι ασφαλέστερες οι μετακινήσεις στην πόλη. Τέλος πρόσθεσε ότι ο επόμενος προγραμματισμός είναι να γίνουν εκτεταμένα έργα ασφαλοστρώσεων και αναπλάσεων σε γειτονιές μέσα στο 2020 ώστε να βελτιωθεί τόσο το οδόστρωμα όσο και τα πεζοδρόμια και ο αστικός εξοπλισμός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται ότι σήμερα πραγματοποιούνται εργασίες στο τμήμα της Μητροπόλεως μεταξύ των οδών Βενιζέλου και Αγίας Σοφίας, ενώ αύριο θα γίνουν στο τμήμα μεταξύ των οδών Αγίας Σοφίας και Παύλου Μελά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.