ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Γ.Παπανδρέου και Κ.Ζαχαριάδης πανηγυρίζουν για την εκλογή του Χ.Δούκα – Δείτε φωτογραφίες

Δεκάδες εθελοντές, φίλοι και ψηφοφόροι του νέου δημάρχου Αθηναίων χειροκροτούσαν και ανέμιζαν σημαίες του ΠΑΣΟΚ

Γ.Παπανδρέου και Κ.Ζαχαριάδης πανηγυρίζουν για την εκλογή του Χ.Δούκα – Δείτε φωτογραφίες

Πανηγυρικό είναι το κλίμα στη Χαριλάου Τρικούπη εξαιτίας του Χάρη Δούκα, ο οποίος στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών 2023 έκανε την ανατροπή και επικράτησε του Κώστα Μπακογιάννη.

Ηγετικά στελέχη τόνιζαν ότι τα αποτελέσματα στέλνουν σαφές πολιτικό μήνυμα στην κυβέρνηση και επιβεβαιώνουν ότι το ΠΑΣΟΚ είναι η δεύτερη πολιτική δύναμη στην Αυτοδιοίκηση.

Για την επιτυχία του Κουρέτα, σημείωσαν ότι «προήλθε παρά τον στυγνό εκβιασμό που ασκήθηκε για τον υποψήφιο της κυβέρνησης».

Στο εκλογικό κέντρο του Δούκα ξέσπασαν πανηγυρισμοί μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων. Δεκάδες εθελοντές, φίλοι και ψηφοφόροι του νέου δημάρχου Αθηναίων χειροκροτούσαν και ανέμιζαν σημαίες του ΠΑΣΟΚ.

Παπανδρέου-Ζαχαριάδης στο εκλογικό κέντρο -«Συνεργασία προοδευτικών δυνάμεων»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Λίγο νωρίτερα προσήλθε και ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου ο οποίος μίλησε για δυνατότητα ανατροπής των πολιτικών συσχετισμών και συνεργασίας των προοδευτικών δυνάμεων. Στο εκλογικό κέντρο προσήλθε και ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης ο οποίος στήριξε τον Χ. Δούκα στον β’ γύρο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.