ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Ε.Αντώναρος: «Ομολογία ανεπάρκειας και αποτυχίας από έναν πρωθυπουργό που μας έλεγε ότι ήταν άριστος»

Ο Ε.Αντώναρος σχολιάζει τα όσα ειπώθηκαν στο τελευταίο υπουργικό συμβούλιο

Ε.Αντώναρος: «Ομολογία ανεπάρκειας και αποτυχίας από έναν πρωθυπουργό που μας έλεγε ότι ήταν άριστος»

Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κάνει έναν απολογισμό των όσων ειπώθηκαν στο τελευταία υπουργικό συμβούλιο. 

Κάνει λόγο για φλύαρη και χωρίς ουσιαστικό περιεχόμενο ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην οποία παραδέχθηκε ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτα, κάτι που όπως λέει,  αποτελεί παραδοχή ανεπάρκειας, αδυναμίας και αποτυχίας για έναν άνθρωπο που παρουσιαζόταν ως «άριστος».

Όπως αναφέρει ο πρωθυπουργός που λέει σε όλα «ναι», δέχεται «απανωτές σφαλιάρες αδιαφορίας» σημειώνοντας πως πρόσφατα στης Βρυξέλλες ούτε μια χειραψία δεν κατάφερε να εξασφαλίσει με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ ο οποίος χαριεντιζόταν με τον Ερντογάν.

«Δύσμοιρη Ελλάδα. Σου έτυχε να έχεις στην κορυφή της εκτελεστικής εξουσίας τον χειρότερο πρωθυπουργό των τελευταίων 100 χρόνων ενώ ο διεθνής περίγυρος συνταράσσεται κι οι Έλληνες εξαθλιώνονται», προσθέτει.

Η ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου:

«Η φλύαρη και χωρίς ουσιαστικό περιεχόμενο ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη σήμερα στο υπουργικό συμβούλιο συμπυκνώνεται σε μια ομολογία:

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΕ.

Είναι ομολογία ανεπάρκειας, αδυναμίας κι αποτυχίας από έναν πρωθυπουργό που μας έλεγε ότι ήταν άριστος και μπορούσε να διαχειριστεί κάθε κρίση.

Πλήρης αποτυχία. Σε όλα τα επίπεδα. Σε όλα τα πεδία.

Κι όχι μόνο αυτό: Έριξε τα βέλη του εναντίον των θαρραλέων πρωθυπουργών Ισπανίας και Πορτογαλίας(βλέπετε είναι σοσιαλιστές κι οι δυό!) που στο Συμβούλιο Κορυφής της περασμένης εβδομάδας έδωσαν μάχες κι απέσπασαν ειδικές ελευθερίες δράσης για τις χώρες τους. Ντροπή!

Ο Μητσοτάκης αντίθετα βλέπει τον εαυτό του ως πρώτο μαθητή-σπασίκλα που σε όλα λέει ναι, σπεύδει να σηκώσει με προθυμία το χέρι του – και δέχεται από παντού απανωτές σφαλιάρες αδιαφορίας. Ούτε μια χειραψία δεν κατάφερε να εξασφαλίσει με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Μπάιντεν ενώ οπ τελευταίοος χαριεντιζόταν με τον Ερντογάν.

Δύσμοιρη Ελλάδα. Σου έτυχε να έχεις στην κορυφή της εκτελεστικής εξουσίας τον χειρότερο πρωθυπουργό των τελευταίων 100 χρόνων ενώ ο διεθνής περίγυρος συνταράσσεται κι οι Έλληνες εξαθλιώνονται.»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.