ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Έγκλημα στα Τέμπη: Η Μ.Απατζίδη ανέβηκε στο βήμα της Βουλής με μπλούζα που έγραφε «57 νεκροί – 156 υποκριτές» (φώτο)

«Θυσίασαν 57 αθώες ζωές στο δικό τους σκοτεινό Μολώχ του καπιταλισμού»

Έγκλημα στα Τέμπη: Η Μ.Απατζίδη ανέβηκε στο βήμα της Βουλής με μπλούζα που έγραφε «57 νεκροί – 156 υποκριτές» (φώτο)

Η Μαρία Απατζίδη του ΜέΡΑ25, ανέβηκε σήμερα στο βήμα της Βουλής φορώντας μπλούζα με τυπωμένο σύνθημα «57 νεκροί, 156 υποκριτές» περνώντας ένα ξεκάθαρο πολιτικό μήνυμα για το ποιος ευθύνεται για το έγκλημα των Τεμπών.

Δεν αναφέρεται μόνο στη κυβέρνηση αλλά και στην κοινοβουλευτική πλειοψηφία της ΝΔ που στηρίζει την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Μάλιστα κατά την τοποθέτησή της επί του πολυνομοσχεδίου του υπουργείου Περιβάλλοντος, η βουλευτής είπε κατηγόρησε την πλειοψηφία λέγοντας: «θυσίασαν 57 αθώες ζωές στο δικό τους σκοτεινό Μολώχ του καπιταλισμού».

Η αντίδραση του προεδρεύοντα, Νικήτα Κακλαμάνη ήταν άμεση και παρότι δεν σχολίασε το περιεχόμενο της μπλούζας, σχολίασε πως «δεν θα απαντήσω επί της ουσίας αλλά σε πρώτη ευκαιρία δημοσίως θα πάρει πολύ σκληρή απάντηση», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Σημειώνεται πως πριν από δύο εβδομάδες η Μαρία Απατζίδη και πάλι από το βήμα της Ολομέλειας της Βουλής είχε αποκαλέσει την κυβέρνηση δολοφόνο των νέων παιδιών λέγοντας «τώρα όμως φαίνεται η κατάληξη των πολιτικών σας. Δεν είναι μόνο η φτώχεια και η εξαθλίωση, είναι το αίμα, είναι ο φόνος».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.