ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Γ.Παπανικολάου: Δήμαρχος έκπτωτος, ψήφος χαμένη… (κι αν συμβεί;)

Γ.Παπανικολάου: Δήμαρχος έκπτωτος, ψήφος χαμένη… (κι αν συμβεί;)

Υπερσιγουριά, σε βαθμό αλαζονείας επικρατεί στο στρατόπεδο του απερχόμενου και εκ νέου υποψηφίου δημάρχου Γλυφάδας, Γιώργου Παπανικολάου γράφει το epikairo.com.

Οι συνεργάτες του περιφέρουν στο δρόμο της πόλης τη βεβαιότητα τους, περί δήθεν άνετης επικράτησης του εκλεκτού τους από τον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών της 26ης του Μάη.

Η πραγματικότητα είναι βεβαίως, αρκετά διαφορετική. Και τούτο γιατί, ακόμη κι ο ίδιος ο κ. Παπανικολάου γνωρίζει, πως το ενδεχόμενο να κηρυχτεί, ακόμη και έκπτωτος πριν την εκλογική διαδικασία, είναι πιθανό.

Τα ζητήματα βλέπετε για τα οποία ελέγχεται από τη δικαιοσύνη, ο απερχόμενος δήμαρχος και τ. πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, λέγεται πως δεν είναι παίξε – γέλασε.

Έτσι, ενώ το σχετικό πόρισμα αναμένεται από μέρα σε μέρα, ο ίδιος, φέρεται, σύμφωνα με πηγές προσκείμενες στη ΝΔ της Γλυφάδας, να ανησυχεί. Διότι ακόμη και στο ενδεχόμενο νέας επικράτησης του – που αδυνατίζει, πάντως μέρα με τη μέρα, δεδομένης της αυξανόμενης δυναμικής, ειδικά του συνδυασμού της Νέας Αρχής – Δυνατής Γλυφάδας, του Μάκη Φιλόπουλου – η ψήφος στον κ. Παπανικολάου, μπορεί να καταστεί χαμένη ψήφος, αφού η ποινή της έκπτωσης από τα καθήκοντα του, μπορεί να έρθει λίγο πριν ή λίγο μετά τις εκλογές.

Οπότε, αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες η κοινή λογική λέει, ότι όποιος ψηφίσει Παπανικολάου στη Γλυφάδα, ενδέχεται να ξυπνήσει σύντομα … με άλλο δήμαρχο.

Το epikairo.com έχει στη διάθεση του, δυο απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες:

Σύμφωνα με την πρώτη, στα εισερχόμενα των υπουργείων εσωτερικών και δικαιοσύνης, βρίσκεται ήδη αίτημα επιτάχυνσης της δημοσιοποίησης του πορίσματος που αφορά τον απερχόμενο δήμαρχο Γλυφάδας. Και τούτο διότι η μη δημοσιοποίηση του, όπως λένε οι καλά γνωρίζοντες, νοθεύει τη λαϊκή ετυμηγορία. Γιατί; Διότι, αν μεν, ο κ. Παπανικολάου είναι αθώος οδηγείται με βαριά σκιά στις κάλπες.

Αν είναι ένοχος, εκείνοι που σκοπεύουν να του δώσουν την ψήφο τους, πρέπει να γνωρίζουν ότι με αυτήν την επιλογή πετούν την ψήφο τους στα σκουπίδια. Και τούτο διότι, ο κ. Παπανικολάου, είναι πιθανόν σε μια τέτοια περίπτωση να κηρυχθεί έκπτωτος.

Σύμφωνα με τη δεύτερη, τουλάχιστον δυο στελέχη του συνδυασμού του (το epikairo.com γνωρίζει τα ονόματα) φέρονται έτοιμα να του «κουνήσουν μαντήλι» μεταξύ πρώτης και δεύτερης Κυριακής, έχοντας ήδη ανοιχτή κόντρα με τον απερχόμενο δήμαρχο …

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όλα αυτά, βεβαίως και καταφέρνουν γρατζουνιές στον παραμορφωτικό καθρέφτη δήθεν λάμψης κ υπεροχής που χρησιμοποιούν τα στελέχη του κ. Παπανικολάου, για να ταΐσουν… σανό τους δημότες της Γλυφάδας χτίζοντας μιαν εικονική πραγματικότητα. Περισσότερα, προσεχώς. Ο φάκελος, άλλωστε, μόλις άνοιξε…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.