ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αντώνης Μυλωνάκης: Ο «ιπτάμενος και τζέντλεμαν» της ελληνικής τηλεόρασης με την Ελληνική Λύση στην Ανατολική Αττική

Αντώνης Μυλωνάκης: Ο «ιπτάμενος και τζέντλεμαν» της ελληνικής τηλεόρασης με την Ελληνική Λύση στην Ανατολική Αττική

Ο Αντώνης Μυλωνάκης δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Βέβαια, αν και σήμερα είναι από τα πιο γνωστά πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης ως παρουσιαστής και πολιτικός σχολιαστής, η καριέρα του ξεκίνησε τελείως διαφορετικά: Πρώην αξιωματικός του Ελληνικού Στρατού, αλεξιπτωτιστής και πιλότος της Αεροπορίας Στρατού, αποστρατεύθηκε με τον βαθμό του συνταγματάρχη και από εκεί και πέρα τον κέρδισε η μικρή οθόνη.

Από τα πλέον «καθαρά» πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης, από όλες τις απόψεις, ο Αντώνης Μυλωνάκης ζητεί την ψήφο των συμπολιτών του στην Ανατολική Περιφέρεια της Αττικής, πολιτευόμενος με την Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου, το κόμμα που έκανε την μεγάλη έκπληξη στις ευρωεκλογές του περασμένου Μαΐου, καταφέρνοντας να αποσπάσει 4,18% των ψήφων, ποσοστό που αντιστοιχεί σε 11 βουλευτές στο ελληνικό Κοινοβούλιο.

Φωτό: Πιλότος στην Αεροπορία Στρατού

Σε συνέντευξή του που παραχώρησε στο pronews.gr μιλά για όλα: Για τον αγώνα της Ελληνικής Λύσης και του Κυριάκου Βελόπουλου να εισέλθει στο ελληνικό Κοινοβούλιο, τις επιθέσεις που δέχεται με αφορμή την παρουσίαση μιας έκδοσης των «Επιστολών του Ιησού» πριν από έξι χρόνια, γιατί οι πολίτες θα έπρεπε να επιλέξουν Ελληνική Λύση και όχι ένα κόμμα εξουσίας, όπως η Νέα Δημοκρατία κλπ.:

-Τρεις ημέρες πριν από τις εκλογές τι θα είχατε να πείτε σε κάποιον ο οποίος ψήφισε Ελληνική Λύση στις ευρωεκλογές αλλά τώρα αμφιταλαντεύεται λόγω των επιθέσεων που έχει δεχθεί ο Κυριάκος Βελόπουλος, ειδικά από το χώρο της ΝΔ;

«Η επιτυχημένη μάχη της Ελληνικής Λύσης στις ευρωεκλογές και το πολύ καλό αποτέλεσμα των 4,2% όπου περίπου 250.000 Ελληνες με καθαρό μυαλό, μελέτη του προγράμματος, λογική και πατριωτική συνείδηση έστειλαν τον Κυριάκο Βελόπουλο στην Ευρωβουλή, είναι αδύνατον και αδιανόητο να πιστέψει κανείς σήμερα ότι αμφιταλαντεύονται στο αν θα ψηφίσουν το πατριωτικό μας κίνημα και στις εθνικές εκλογές.

Αντιθέτως και το λέω εγώ που καθημερινά είμαι στο δρόμο με τον απλό κόσμο , όσο οι λυσσαλέες, ύπουλες, βρώμικες, άδικες, με «χτυπήματα κάτω από τη μέση», χωρίς ίχνος πολιτικής αλλά με μπόλικη πολιτική αλητεία επιθέσεις αυξάνονται, εκνευρίζουν τον Ελληνα πατριώτη, τον εργαζόμενο, τον συνταξιούχο, τον οικογενειάρχη τσακισμένο από τις ανθελληνικές πολιτικές της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ και του δημιουργούν αίσθημα αηδίας για το φθαρμένο παλιό πολιτικό σύστημα.

Οι σχεδιασμένες, οργανωμένες και κατευθυνόμενες από τα υπόγεια της Πειραιώς και προσωπικά από τον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη βρώμικες επιθέσεις κατά της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ και κατά του Κυριάκου Βελόπουλου, όχι μόνο δεν έγιναν αποδεκτές από τη κοινωνία, αλλά αντίθετα δημιούργησαν ένα κλίμα υπέρ του προέδρου του κινήματος, το οποίο θα φανεί τη Κυριακή το βράδυ με τη μεγάλη μας νίκη που θα πλησιάσει κατά τη προσωπική μου άποψη το 5%».

– Τελικά, υπάρχουν οι επιστολές του Ιησού στο Αγιον Ορος;

«Για το ζήτημα αυτό έχει απαντήσει εκτενώς ο ίδιος ο πρόεδρος . Εγώ που δεν είμαι ούτε βυζαντινολόγος, ούτε ιστορικός θα σας παραπέμψω στις αναφορές του ιστορικού και νομικού Κ.Πλεύρη αλλά και στις απαντήσεις της ομοσπονδίας των Θεολόγων και μοναχών του Αγίου όρους.

Σε κάθε περίπτωση πάντως μία πώληση ενός από τα 1500 βιβλία που έχουν δοθεί απο τον ίδιο τον Κυριάκο Βελόπουλο και μάλιστα πρίν απο 6 ολόκληρα χρόνια, που δεν το έχει γράψει ο ίδιος αλλά είναι έκδοση του εκδοτικού οίκου, είναι αδιανόητο να αποτελεί την αιχμή της μαύρης προπαγάνδας της ΝΔ για να κλέψει τις ψήφους απο την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ».

– Γιατί να ψηφίσουν οι Ελληνες πολίτες Ελληνική Λύση και όχι ένα κόμμα εξουσίας, όπως η ΝΔ;

«Πολύ σωστή η ερώτηση. Είμαστε ένα νέο ,καθαρό και άφθαρτο πολιτικό κόμμα με σοβαρά στελέχη απ΄όλες τις κοινωνικές τάξεις , με πρόγραμμα πλήρες για όλα τα θέματα το οποίο είναι αναρτημένο απο τη πρώτη ημέρα στο διαδίκτυο και μπορεί ο κάθε Ελληνας πολίτης να το διαβάσει και να βγάλει τα συμπεράσματά του .

Ενα κόμμα του πατριωτικού χώρου που ευαγγελίζεται μια καθαρή Ελλάδα που ανήκει στους Ελληνες. Μια χριστιανική Ελλάδα που η οικογένεια είναι ο πυρήνας της κοινωνίας και παίζει πρωτεύοντα ρόλο, ένα κόμμα που υποστηρίζει Εθνικές και μόνο θέσεις .

Ενα κόμμα εξουσίας όπως η ΝΔ ,το οποίο ευθύνεται με τις άστοχες μνημονιακές και σε πολλές περιπτώσεις ανθελληνικές πολιτικές ζητάει σήμερα την αυτοδυναμία για να μας σώσει.

Αυτό το κόμμα που μαζί με το ΠΑΣΟΚ ,και τον ΣΥΡΙΖΑ τσάκισε οικονομικά τον ελληνικό λαό , διέλυσε τη δημόσια υγεία ,έκλεισε νοσοκομεία ,απέλυσε γιατρούς και νοσηλευτές, επέτρεψε με το τρόπο του και τις πολιτικές του στο μέρος που του αναλογεί να εισέλθουν στη χώρα εκατομμύρια λαθρομετανάστες, να ψηφιστεί το τζαμί, να περάσει το σύμφωνο συμβίωσης των ομοφυλοφίλων και είναι υπεύθυνο εν πολλοίς για την ονομασία των Σκοπίων με το όνομα «Μακεδονία» και γεωγραφικό προσδιορισμό, τώρα ζητάει την αυτοδυναμία για να τελειώσει μια και καλή το έθνος των Ελλήνων .

Αυτοί και πολλοί άλλοι είναι οι σοβαροί λόγοι που ο Ελληνας πολίτης οφείλει να μην πιστεύει αυτά που του τάζει σήμερα ο Μητσοτάκης».

– Πριν τις εκλογές υπήρξαν διεργασίες για την ενότητα της δεξιάς παράταξης από αρκετά μικρά ή μεσαία κόμματα που κινούνται δεξιότερα της ΝΔ. Το αποτέλεσμα ήταν μηδενικό. Γιατί πιστεύετε ότι δεν υπήρξε μια τέτοια ένωση;

«Ο πατριωτικός χώρος ενώθηκε κάτω από την ομπρέλα της Ελληνικής Λύσης. Ο νέος ηγέτης του είναι ο Κυριάκος Βελόπουλος. Είναι παραμύθι να λέγεται ότι ο πατριωτικός χώρος αποτελείται από μικρά κινήματα τα οποία δεν κατόρθωσαν να ενωθούν.

Θα σας πω κάτι πολύ απλό. Ο κάθε τυχάρπαστος έφτιαχνε από ένα «κόμμα-κομματάκι» με έναν περίεργο δήθεν αρχηγό διάττοντα αστέρα και δέκα ακόλουθους και υποστήριζε ότι έκανε κόμμα.

Η υστεροβουλία και η ιδιοτέλεια ορισμένων δήθεν ηγετίσκων που έψαχναν και ψάχνουν μια καρέκλα και λίγα χρήματα φάνηκε στις Ευρωεκλογές.Το κάθε ένα από αυτά των όψιμων Μακεδονομάχων δεν πήρε ούτε μισό τα εκατό απο τον Ελληνα πατριώτη.

Είναι τόσα πολλά που θα μπορούσα να πω για τον κάθε έναν απ΄αυτούς χωριστά δήθεν ηγετίσκο αυτού του τύπου, αλλά τα αφήνω γιατί δεν είναι αυτή η κατάλληλη ώρα».

– Περιγράψτε μας τις βασικές πολιτικές προτάσεις της Ελληνικής Λύσης για την οικονομία, την εσωτερική ασφάλεια και την εξωτερική ασφάλεια

«Είναι αναλυτικά καταγεγραμμένες στο πρόγραμμα των 295 σελίδων και εύκολα προσβάσιμες στο διαδίκτυο. Εν τάχει αναφέρω ότι βασική λύση για την ανάπτυξη είναι η παραγωγή πλούτου και όχι ο άκρατος δανεισμός.

Η πρωτογενής παραγωγή είναι η πρωτεύουσα αρχή για να αυξηθεί η αγροτοβιομηχανία, η κτηνοτροφία κλπ.

Η ναυτιλία και ο τουρισμός μπορούν να αποφέρουν τεράστια έσοδα στον κρατικό κορβανά και να ανεβάσουν συγχρόνως την ποσότητα και τη ποιότητα των Ελληνικών προιόντων .Η δημιουργία brand name των Ελληνικών προιόντων.

Η στήριξη των ελληνικών προϊόντων είναι επιτακτική ανάγκη.

Η πάταξη της γραφειοκρατίας και η μείωση των φόρων θα βοηθήσουν στην επιστροφή δεκάδων χιλιάδων επιχειρήσεων και στη δημιουργία νέων κυρίως απο Ελληνες επιχειρηματίες.

Η απαγόρευση εξόδου των 13 και πλέον δισεκατομμυρίων ευρώ από το παρεμπόριο κυρίως των παράνομων προϊόντων που μπαίνουν στη χώρα και πωλούνται στις κουρελούδες μπροστά στα μάτια εφορίας και αστυνομίας.

Για την εσωτερική ασφάλεια η δημιουργία πολιτοφυλακής και εθνοφυλακής με τη παράλληλη ενδυνάμωση ,εκπαίδευση ,οργάνωση και εξοπλισμό σε μοντέρνα πρότυπα της ΕΛΑΣ ,η δημιουργία της ομάδας ΔΕΛΤΑ αλλά και η αξιοποίηση προσωπικού των ειδικών δυνάμεων σε όλως ιδιαιτέρως εξαιρετικές περιπτώσεις (όπως τα
Εξάρχεια) είναι αναγκαίο να γίνει άμεσα .

Αυστηροποίηση των ποινών και αυτές να είναι εκτελεστές.

Ισόβια ή θανατική ποινή για τα ειδεχθή εγκλήματα όπως ο βιασμός μικρών παιδιών, για τους εμπόρους ναρκωτικών που σκοτώνουν καθημερινά χιλιάδες νέους αλλά και για τους λαθροδιακινητές οι οποίοι πλουτίζουν σε βάρος ανθρώπινων ψυχών και της ελληνικής κοινωνίας.

Η ασφάλεια του ελληνικού λαού και η ευημερία του εξαρτάται άμεσα από την ασφάλεια των πολιτών .

Η εξωτερική ασφάλεια της χώρας είναι κομμάτι της εξωτερικής πολιτικής της κυβέρνησης και υλοποιείται από τις ισχυρές ένοπλες δυνάμεις μας . Απαιτείται άμεσα συμβούλιο εθνικής ασφάλειας το οποίο θα είναι μόνιμο και θα υλοποιεί τις αποφάσεις των πολιτικών αρχηγών και της εκάστοτε κυβέρνησης.

Σχέδια για κάθε περίπτωση άμεσα εκτελεστά. Σταθερές θέσεις σε θέματα που αφορούν τις σχέσεις με τους ΄”γείτονες”. “Κόκκινες γραμμές” οι οποίες δεν θα αλλάζουν με την εκάστοτε κυβέρνηση.

Εκπαίδευση και αύξηση των δαπανών για τις ανάγκες των Ενόπλων Δυνάμεών μας. Οι Ενοπλες Δυνάμεις της χώρας πρέπει να είναι έτοιμες σε τέτοιο βαθμό ούτως ώστε να μην διανοείται κανένας Ερντογάν να παίζει με τον περήφανο ελληνικό λαό και τα σύνορα της χώρας.

Να δοθεί μεγάλη προσοχή στους Βορειοηπειρώτες αδελφούς μας και βοήθεια απέναντι στον αλβανικό αλυτρωτισμό .

Ιδιαίτερη προσοχή στο τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής και τα βρώμικα παιχνίδια του κατά της μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης μας .

Και βέβαια το θέμα με την Τουρκία και οι σχέσεις καλής γειτονίας. Μέχρι εδώ και μη παρέκει.

Γεώτρηση θέλουν να κάνουν οι Τούρκοι; Θα τους βυθίσουμε το πλωτό γεωτρύπανο για να μην το ξανασκεφθούν να το ξανακάνουν. Η “κόκκινη γραμμή” πρέπει να υπάρχει και να είναι υλοποιήσιμη.

Ενιαίο αμυντικό δόγμα Ελλάδας -Κύπρο. Ο Ελληνισμός είναι ενιαίος και δεν διαιρείται.

Το Αιγαίο ανήκει στη Ελλάδα και δεν μοιράζεται ούτε παραδίδει τον ορυκτό του πλούτο σε κανέναν Ερντογάν .

Οι σχέσεις μας με χώρες που υποστηρίζουν τα συμφέροντά μας όπως το Ισραήλ πρέπει να δυναμώσουν. Πολιτική και στρατιωτική συνεργασία των δύο κρατών με τη συμμετοχή της Αιγύπτου δυναμώνει τη γεωπολιτική θέση της χώρας στη ΝΑ Μεσόγειο .

Τέλος η άμεση οριοθέτηση των ΑΟΖ όπως αυτή του Καστελόριζου – Κρήτης και έναρξη διαδικασιών για εξαγωγή του τεράστιου ορυκτού μας πλούτου είναι αναγκαία και θα οδηγήσει στη λύση πολλών προβλημάτων».

-Στην Ανατολική Αττική όπου θέτετε υποψηφιότητα, ποιο είναι το κλίμα που καταγράφετε κατά την διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας σας;

«Είναι απίστευτο. Μιά τεράστια αγκαλιά των απλών ανθρώπων, των απλών Ελλήνων πολιτών που μετά από τόσα χρόνια αποξένωσης και αδιαφορίας από τους επαγγελματίες πολιτικούς δείχνει να πιστεύει στον Κυριάκο Βελόπουλο και σε μένα προσωπικά.

Αυτό που γίνεται δεν το πίστευα ότι θα γίνονταν. Τρέχουν από μόνοι τους απλοί άνθρωποι, μεροκαματιάρηδες, εργαζόμενοι, συνταξιούχοι, οικογενειάρχες για να βοηθήσουν. Το κλίμα είναι άριστο. Η Ανατολική Αττική θα φέρει ένα πολύ μεγάλο ποσοστό στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ και θα εκλέξει βουλευτή».

– Ποια είναι τα βασικά προβλήματα της Ανατολικής Αττικής για των οποίων την επίλυση θα αγωνιστείτε; Σας υπενθυμίζω ότι η Ανατολική Αττική έγινε τόπος μαρτυρίου 102 συνανθρώπων μας στο Μάτι, τον Ιούλιο του 2018.

«Τεράστια προβλήματα όπως οι κοινωνικές ανισότητες, η εγκληματικότητα, τα μηδενικά έργα υποδομών, οι ατέλειωτες αυθαιρεσίες, τα σκουπίδια, το περιβάλλον. Το μεγαλύτερο είναι η εγκληματικότητα.

Πρώτη προτεραιότητά μας θα είναι να θωρακίσουμε την Ανατολική Αττική με την ΕΛΑΣ. Η μεγάλη της έκταση απαιτεί προσλήψεις αστυνομικών για την επάνδρωση των ήδη αστυνομικών τμημάτων και η δημιουργία τουλάχιστον πέντε ακόμα για να καλυφθεί η περιοχή. Εξοπλισμός, οπλισμός, αυτοκίνητα σύγχρονα και εκπαίδευση των αστυνομικών για να αντιμετωπίσουν το σύγχρονο και σκληρό έγκλημα.

Το πρόβλημα των Ρομά τεράστιο. Η πολιτεία οφείλει και τους Ρομά να αντιμετωπίσει σαν ισότιμους Ελληνες πολίτες που έχουν δικαιώματα αλλά και υποχρεώσεις. Να αυστηροποιηθούν οι νόμοι για την παραβατικότητά τους. Να καθαρίσουν οι περιοχές γκέτα και να σταματήσει η παρανομία και η διακίνηση των ναρκωτικών.

Οι Δήμοι και η Περιφέρεια οφείλουν να θωρακίσουν και να προστατεύσουν τους κατοίκους με έργα υποδομών και η πολιτική προστασία να δουλέψει με σχέδιο για να αποφύγουμε νέο ΜΑΤΙ . Η εκατόμβη και πλέον των νεκρών συνανθρώπων μας πρέπει να γίνει μάθημα σε όλους μας για να δουλέψουμε πολύ σκληρά πάνω σε αυτούς τους τομείς».

-Σας ευχαριστώ θερμά

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Κι εγώ εσάς και το pronews.gr»!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.