ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πόλεμος στις Κυκλάδες για τον Γ.Βρούτση – Συνυποψήφιοί του: «Λέει παντού ότι θα γίνει υπουργός για να τον ψηφίσουν»!

Πόλεμος στις Κυκλάδες για τον Γ.Βρούτση – Συνυποψήφιοί του: «Λέει παντού ότι θα γίνει υπουργός για να τον ψηφίσουν»!

Πολεμικό κλίμα επικρατεί στις Κυκλάδες κατά του Γιάννη Βρούτση από τους συνυποψηφίους στη ΝΔ οι οποίοι ισχυρίζονται ότι «Διαδίδει ότι θα είναι σίγουρα υπουργός και ότι έχει ράψει ήδη κοστούμι για την ορκωμοσία παρά την σαφή προτροπή του προέδρου του κόμματος Κυριάκου Μητσοτάκη να αποφεύγονται τέτοιου είδους προεκλογικές εκδηλώσεις. Αυτό είναι εκτός πολιτικής ηθικής και εκτός του πνεύματος της ηγεσίας του κόμματος».

Βέβαια, το περιβάλλον του Γιάννη Βρούτση απαντά στις κατηγορίες από το – πολιτικά αφαιρετικό – «Και ποιος θα είναι υπουργός για τα ασφαλιστικά και τα εργασιακά; Ποιος ξέρει καλύτερα το αντικείμενο και ειδικά τις δεσμεύσεις των Μνημονίων αφού εγώ τις έφτιαξα και εμένα εμπιστεύονται οι δανειστές από την προηγούμενη θητεία μου στο υπουργείο επί κυβέρνησης Σαμαράς».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ποιος έχει δίκιο, θα το ξέρουμε την Τρίτη που θα ανακοινωθεί η νέα κυβέρνηση της ΝΔ, πιθανότατα η πρώτη με αυτοδυναμία μετά τις εκλογές του 2007…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.