ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

ΠΑΣΟΚ: «Ο Α.Τσίπρας ευθύνεται για τα ποσοστά της ΝΔ»

«Προφανώς και δεν περιμέναμε να αναγνωρίσει τις παλινωδίες του» τονίζει το κόμμα στην ανακοίνωσή του

ΠΑΣΟΚ: «Ο Α.Τσίπρας ευθύνεται για τα ποσοστά της ΝΔ»

«Δεν μας ξενίζει καθώς ουδέποτε έκανε την αυτοκριτική του για την ήττα από τη Νέα Δημοκρατία το 2019» αναφέρει, μεταξύ άλλων, το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στην ανακοίνωσή του μετά τη συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στον ΣΚΑΊ.

«Προφανώς και δεν περιμέναμε να αναγνωρίσει τις παλινωδίες του με τις «Πρέσπες του Αιγαίου», την άγρα ψήφων από τη Χρυσή Αυγή, την υιοθέτηση των «ορφανών» του Π. Καμμένου και της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και την απουσία σχεδίου για τη χώρα πέρα από τη βαθιά του επιθυμία να ξανακάτσει στην καρέκλα της εξουσίας» προσθέτει το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για τη συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ:

«Τι και αν πέρασαν δύο εβδομάδες από την κάλπη της 21ης Μαΐου, ο Αλέξης Τσίπρας επιμένει να μην αναγνωρίζει το μερίδιο της ευθύνης του για την αύξηση των ποσοστών της Νέας Δημοκρατίας και την αποδοκιμασία των πολιτών στην ανερμάτιστη και αναξιόπιστη αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν μας ξενίζει καθώς ουδέποτε έκανε την αυτοκριτική του για την ήττα από τη Νέα Δημοκρατία το 2019, όταν ο χάρτης βάφτηκε μπλε στις εθνικές εκλογές, τις ευρωεκλογές και τις περιφερειακές εκλογές.

Προφανώς και δεν περιμέναμε να αναγνωρίσει τις παλινωδίες του με τις «Πρέσπες του Αιγαίου», την άγρα ψήφων από τη Χρυσή Αυγή, την υιοθέτηση των «ορφανών» του Π. Καμμένου και της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και την απουσία σχεδίου για τη χώρα πέρα από τη βαθιά του επιθυμία να ξανακάτσει στην καρέκλα της εξουσίας.

Όπως αποκάλυψε, ήθελε το ΠΑΣΟΚ ένα βολικό συμπλήρωμα, όπως άλλωστε και ο κ. Μητσοτάκης. Όμως ο ελληνικός λαός τους έστειλε καθαρό μήνυμα.

Καλό είναι να το λάβουν σοβαρά υπόψη τους και οι δυο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι πολίτες έχουν ανάγκη από μια αξιόπιστη προοδευτική δύναμη και το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής θα αγωνιστεί δίπλα τους για μια κοινωνία με ευκαιρίες προόδου για όλες και όλους, που δεν θα αφήνει κανέναν πίσω».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.