ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Ελληνική Λύση: «Ο Κ.Μητσοτάκης προανήγγειλε δελτία σίτισης για τους νέους»

«Η ανάρτηση του πρωθυπουργού με την οποία προαναγγέλλει “φιλοδωρήματα” είναι προσβλητική»

Ελληνική Λύση: «Ο Κ.Μητσοτάκης προανήγγειλε δελτία σίτισης για τους νέους»

Η Ελληνική Λύση εξαπέλυσε σκληρή επίθεση κατά της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη με αφορμή την καθιερωμένη ανάρτηση του πρωθυπουργού, με την οποία ανακοίνωσε νέα επιδόματα. 

«Ο πρωθυπουργός, στην καθιερωμένη του ανάρτηση, προανήγγειλε δελτία σίτισης για τους νέους, πενιχρή αύξηση στο ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα και άλλα “βοηθήματα”. Την ίδια στιγμή, από τα επίσημα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ προκύπτει πολλαπλασιασμός στο κόστος ενέργειας, ιλιγγιώδης αύξηση στο κόστος των καυσίμων, ληστρικές ανατιμήσεις που φτάνουν το 27% στο σύνολο των τροφίμων την τελευταία διετία», σημειώνει αρχικά στην ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση.

Παράλληλα, σύμφωνα με το γραφείο Τύπου του κόμματος, «τα εισοδήματα των Ελλήνων παραμένουν από τα χαμηλότερα στην Ευρώπη. Και όμως, στην υπόλοιπη Ευρώπη παρατηρείται αποκλιμάκωση του πληθωρισμού, ενώ τα βασικά προϊόντα διαβίωσης είναι φθηνότερα από την Ελλάδα, παρά τους υψηλότερους μισθούς. Είναι λοιπόν σαφές, ότι στην Ελλάδα η αισχροκέρδεια καλπάζει και τα καρτέλ ληστεύουν τους Έλληνες με τη συνενοχή της ΝΔ».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Ελληνική Λύση τονίζει ότι «η ανάρτηση του πρωθυπουργού με την οποία προαναγγέλλει “φιλοδωρήματα” στους καταληστευμένους από την αισχροκέρδεια Έλληνες, είναι προσβλητική», υποστηρίζοντας πως «εάν η κυβέρνηση ήθελε να χτυπήσει την αισχροκέρδεια, θα εφάρμοζε άμεσα τις προτάσεις της Ελληνικής Λύσης για άμεση μείωση ΦΠΑ και Ειδικού Φόρου, ιχνηλάτηση καυσίμων, απ’ ευθείας συμφωνίες για πετρέλαιο και φυσικό αέριο και φυσικά αξιοποίηση του ορυκτού μας πλούτου, υπέρ της Ελλάδας και των Ελλήνων».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.