ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

«Έριξε» το Twitter η συνάντηση της Β.Μπάρμπα με τον Κ.Μητσοτάκη – «Μετά σειρά έχουν ο Μ.Σεφερλής και ο Σ.Αρναούτογλου»

«Ξεκινάει μια νέα εποχή για την Ελλάδα, με λιγότερα προβλήματα εξαιτίας των λύσεων που βρήκε η Βάνα»

«Έριξε» το Twitter η συνάντηση της Β.Μπάρμπα με τον Κ.Μητσοτάκη – «Μετά σειρά έχουν ο Μ.Σεφερλής και ο Σ.Αρναούτογλου»

«Πανικό» στο Twitter προκάλεσε, η συνάντηση της Βάνας Μπάρμπα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου, την ώρα μάλιστα που ο πρωθυπουργός έχει βρεθεί στο στόχαστρο των υπουργών του που έπεσαν θύματα παρακολούθησης.

Και μπορεί ο πρωθυπουργός αυτή την περίοδο να είναι αντιμέτωπος με το σαρωτικό κύμα ακρίβειας που έχει φτάσει στα όρια της απόγνωσης τους Έλληνες πολίτες, όπως και με το σκάνδαλο των υποκλοπών για το οποίο καλείται να δώσει εξηγήσεις, ωστόσο ο ίδιος βρήκε χρόνο να συζητήσει με την ηθοποιό Βάνα Μπάρμπα.

«Ευχαριστώ πολύ τον πρωθυπουργό κ. Μητσοτάκη, που με άκουσε, μου πρότεινε και βρήκαμε λύσεις, για θέματα που αφορούν την πατρίδα μας» έγραψε η ίδια σε ανάρτησή της, την οποία συνόδευσε με κοινή τους φωτογραφία, ωστόσο από το γραφείο τύπου του πρωθυπουργού δεν έγινε καμία ανακοίνωση.

Όπως ήταν αναμενόμενο το συγκεκριμένο τετ α τετ στο Μαξίμου «έριξε» το Twitter.

https://twitter.com/BillyIdiot1/status/1592425252017287168

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.