ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κ.Αχ.Καραμανλής: «Θέτω τον εαυτό μου στη διάθεση της δικαιοσύνης» – Ανοίγει τον δρόμο για Προανακριτική Επιτροπή (upd)

Αυτό που η κυβέρνηση αποφεύγει όπως ο «διάβολος το λιβάνι» εμφανίζεται σαν «φάντασμα» μπροστά της - Οργή στο Μαξίμου κατά του Κ.Αχ.Καραμανλή

Κ.Αχ.Καραμανλής: «Θέτω τον εαυτό μου στη διάθεση της δικαιοσύνης» – Ανοίγει τον δρόμο για Προανακριτική Επιτροπή (upd)

Εαυτόν στη διάθεση της Δικαιοσύνης έθεσε ο πρώην υπουργός Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής, αναφορικά με το δυστύχημα των Τεμπών στην ομιλία του σήμερα και αυτή η κίνηση μπορεί να οδηγήσει στην σύσταση πλέον ακόμα και Προανακριτικής Επιτροπής και αυτό είναι κάτι που θέλει να αποφύγει όπως ο “διάβολος το λιβάνι” η κυβέρνηση γιατί δεν γνωρίζει κανείς που θα καταλήξει.

Βάσει των μέχρι στιγμής στοιχείων που έχουν δημοσιοποιηθεί ποιος πιστεύετε ότι ευθύνεται για την τρομοκρατική επίθεση στη Μόσχα;

  • ISIS (3%, 530 Votes)
  • ISIS, ΗΠΑ, Βρετανία και Ουκρανία (92%, 15.530 Votes)
  • Προβοκάτσια ρωσικών μυστικών υπηρεσιών (4%, 737 Votes)

Σύνολο ψήφων: 16.797

Loading ... Loading ...

Ο κύριος Καραμανλής θα ανέβει στο βήμα της Βουλής σήμερα κατά τη διάρκεια της συζήτησης της πρότασης μομφής που κατέθεσε το ΠΑΣΟΚ την περασμένη Τρίτη και ανέφερε ότι είναι απόλυτα θετικός να δώσει οποιαδήποτε εξήγηση στη Δικαιοσύνη για την σύμβαση 717 αλλά και για οτιδήποτε ερωτηθεί σχετικά.

Μάλιστα, ο κύριος Καραμανλής, αναγνωρίζει πως ανέλαβε την πολιτική ευθύνη για την Εθνική Τραγωδία της 28ης Φεβρουαρίου του 2023 και γι αυτούς τους λόγους στην κυβέρνηση πλέον “τρέμουν” για την μελλοντική εξέλιξη της υπόθεσης.

Γιατί; Γιατί δεν γνωρίζουν τι θα πει και θα δηλώσει ο πρώην υπουργός, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες έχει μιλήσει με τον πρώην πρωθυπουργό και ξάδελφό του Κ.Καραμανλή που τον πιέζει να “καθαρίσει” το όνομά της οικογένειας.

Η πλευρά του Κ.Μητσοτάκη θα ήθελε να μην μιλά πλέον ο πρώην υπουργός αλλά η πλευρά Καραμανλή δεν φαίνεται πλέον διατεθειμένη να πάρει στην “πλάτη της” τις “αμαρτίες” ετών όπως λένε.

«Δεν κρύφτηκα, δεν κρύβομαι και δεν θα κρυφτώ πίσω από καμία βουλευτική ασυλία» είπε στην ομιλία του στη βουλή ο πρώην υπουργός Μεταφορών Κώστας Αχ. Καραμανλής, στο πλαίσιο της συζήτησης επί της πρότασης δυσπιστίας που κατέθεσαν ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, Νέα Αριστερά και Πλεύση Ελευθερίας για την τραγωδία των Τεμπών.

Ο κ.Καραμανλής αναφέρθηκε στις προσωπικές επιθέσεις που έχει δεχθεί τον τελευταίο χρόνο, υποστήριξε ότι στόχος των επιθέσεων είναι η κυβέρνηση και η ΝΔ, έκανε αναφορά στο Μάτι, λέγοντας ότι όταν εκείνος και ο πρωθυπουργός λίγες ώρες μετά την τραγωδία πήγαν επί τόπου, «δεν έπαιξαν θέατρο όπως στο Μάτι». ‘

Οποιος έχει κατηγορίες για μένα, ας τις φέρει, είμαι εδώ, είμαστε όλοι εδώ», είπε.

-Επέλεξα να απαντήσω θεσμικά στη βουλή, δεν κρύβομαι, δεν κρύφτηκα και δεν θα κρυφτώ πίσω από καμία βουλευτική ασυλία, είπε στην αρχή της ομιλίας του ο κ.Καραμανλής.

– Ήταν πολλά τα μοιραία λάθη, όχι ένα. Εφτά φορές παραβιάστηκε ο γενικός κανονισμός κυκλοφορίας

– Γνωρίζετε ότι παρουσιάζετε στους πολίτες ως αυτονόητα συστήματα ασφαλείας που υπάρχουν στο 15% των ευρωπαϊκών σιδηροδρόμων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

-Μας κατηγορείτε για συγκάλυψη ενώ παραιτήθηκα αμέσως. Ανέλαβα την πολιτική ευθύνη που είναι εξ ορισμού αντικειμένική.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.