Κ.Μητσοτάκης: «Το κλίμα ήδη μυρίζει εκλογές» – Χειμώνας με κάλπες;

Η κυβέρνηση μπαίνει σε προεκλογικό ρυθμό με την ημέρα της διενέργειας των εκλογών να είναι πολύ εγγύτερα από αυτό που επίσημα υποστηρίζουν κυβερνητικά στελέχη

Κ.Μητσοτάκης: «Το κλίμα ήδη μυρίζει εκλογές» – Χειμώνας με κάλπες;

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε δήλωσή του το πρωί του Σαββάτου στην Καλλιθέα είπε ότι «Το κλίμα ήδη μυρίζει εκλογές»

Για να προσθέσει επιπλέον «Και δικαιολογημένα, θα έλεγα, καθώς μπαίνουμε πια στην τελική ευθεία για τις εκλογές του 2023, που θα φέρουν και πάλι τη Νέα Δημοκρατία πρώτη και αυτοδύναμη».

Η δήλωση αυτή ήταν σιβυλλική.

Όλα δείχνουν πως η κυβέρνηση μπαίνει σε προεκλογικό ρυθμό με την ημέρα της διενέργειας των εκλογών να είναι πολύ εγγύτερα από αυτό που επίσημα υποστηρίζουν κυβερνητικά στελέχη.

Πιθανότατα η Άνοιξη που ξεκινά την 1η Μαρτίου θα βρει την Ελλάδα με άλλη κυβέρνηση.

Όσο για το ενδεχόμενο να έχουμε δύο κάλπες, να σημειώσουμε πως ότι και να γίνει και η δεύτερη κάλπη σε ότι αφορά την κοινοβουλευτική πλειοψηφία, δεν θα είναι σημαντικά διαφοροποιημένη σε ότι αφορά το αποτέλεσμά της.

Αυτό λέει ο εκλογικός νόμος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με απλά λόγια μονοκομματική κυβέρνηση όπως την γνώρισε ο τόπος από το 2019 έως και σήμερα, δεν θα υπάρξει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.