ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Και το βραβείο «δεδομένου» πάει στον… Κ.Μητσοτάκη: «Είμαστε αξιόπιστοι σύμμαχοι» είπε στον Μπάιντεν

Θα είμαστε όπως μας θέλουν οι Αμερικανοί ακόμα κι αν μας δώσουν «φάπες» (δηλαδή τα F-16 στην Τουρκία)

Και το βραβείο «δεδομένου» πάει στον… Κ.Μητσοτάκη: «Είμαστε αξιόπιστοι σύμμαχοι» είπε στον Μπάιντεν

«Η Ελλάδα είναι ένας αξιόπιστος εταίρος» ήταν από τις πρώτες φράσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη μέσα στο Οβάλ Γραφείο, στον Λευκό Οίκο.

Παίρνοντας τον λόγο μετά το καλωσόρισμα από τον Αμερικανό πρόεδρο, σχολίασε ότι Ελλάδα και ΗΠΑ «αντιμετωπίζουμε αλληλέγγυοι» τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Τι καταλαβαίνουμε από τις δύο πρώτες φράσεις του πρωθυπουργού προς τον Τ.Μπάιντεν; Ότι ο πρωθυπουργός αντί να ξεκινήσει με ζητήματα που αφορούν την Ελλάδα και να διεκδικήσει λύσεις για αυτά, φρόντισε πρώτα να πει στον Τ.Μπάιντεν ότι «είμαστε αξιόπιστοι» δηλαδή «δεδομένοι».

Εν ολίγοις του είπε πως άσχετα αν θα μας ικανοποιήσουν ποτέ οι Αμερικανοί τα αιτήματά μας, ασχέτως αν οι Αμερικανοί μας στηρίξουν έναντι της Τουρκίας και της αναθεωρητικής της πολιτικής, εμείς «θα είμαστε εδώ για εσάς».

Ακόμα κι αν οι Αμερικανοί μας μοιράσουν «φάπες», δηλαδή δώσουν όπλα στην Τουρκία κ.λ.π. εμείς θα είμαστε «εκεί», «στρατιωτάκια, έτοιμα να δεχτούμε διαταγές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ποιο δεδομένος πεθαίνεις… και αυτό θα γίνει στο τέλος…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.