ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πέθανε το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Ροβέρτος Σπυρόπουλος

Πέθανε το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Ροβέρτος Σπυρόπουλος

Την τελευταία του πνοή άφησε το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Ροβέρτος Σπυρόπουλος, 72 ετών από ανακοπή καρδιάς πριν από λίγη ώρα στην παραλία της Χιλιαδούς στην Εύβοια .

Όπως δήλωσαν λουόμενοι το πρώην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ βρισκόταν στην Χιλιαδού μαζί με την σύζυγο του.

Αισθάνθηκε αδιαθεσία και σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις φαίνεται να τον πρόδωσε η καρδιά του. Αυτήν την ώρα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ -το οποίο έσπευσε άμεσα στο σημείο- μεταφέρεται με τη συνοδεία και του Λιμενικού στο ΓΝ Κύμης.

Ο Ροβέρτος Σπυρόπουλος είναι Έλληνας πολιτικός και συνδικαλιστής, ιδρυτικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ.

Είχε διατελέσει πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εργαζομένων του ΟΤΕ (ΟΜΕ-ΟΤΕ), οργανωτικός γραμματέας της ΓΣΕΕ, βουλευτής Αρκαδίας, υφυπουργός, γενικός γραμματέας υπουργείων και διοικητής κρατικών οργανισμών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από το 2010 μέχρι τις 29 Ιουνίου 2015 υπηρέτησε ως διοικητής του ΙΚΑ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.