ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κ.Σκανδαλίδης: «Ο κ.Τσίπρας και το κόμμα του έκαναν ρεσάλτο στην εξουσία – Αυτές δεν είναι προοδευτικές πολιτικές»

Κ.Σκανδαλίδης: «Ο κ.Τσίπρας και το κόμμα του έκαναν ρεσάλτο στην εξουσία – Αυτές δεν είναι προοδευτικές πολιτικές»

Ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, Κώστας Σκανδαλίδης, κατά τη διάρκεια ραδιοφωνικής του συνέντευξης, με φόντο τις αποκαλύψεις στην υπόθεση Καλογρίτσα, σχολίασε πως «δυστυχώς η ιστορία επαναλαμβάνεται με ένα τελείως διαφορετικό τρόπο».

Παράλληλα, εκτίμησε ότι «δεν είναι τόσο φάρσα πάντως», στη σκιά των ντοκουμέντων για τα “σχέδια” Παππά, καθώς “τα στοιχεία δείχνουν ότι υπάρχει πολύ βάθος στην υπόθεση”, τόνισε.

Ο Βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής ανέφερε ότι “ο κ. Τσίπρας και το κόμμα του έκαναν ρεσάλτο στην εξουσία”, ξεκαθαρίζοντας πως “αυτές δεν είναι προοδευτικές πολιτικές”.

​Ο ίδιος επιβεβαίωσε πως το Κίνημα Αλλαγής θα ενημερώσει για τις αποκαλύψεις τους Ευρωπαίους Σοσιαλιστές, ενώ ήδη “αυτό το κάνει διά ζώσης η κ. Γεννηματά” σημείωσε σχετικά ο κ. Σκανδαλίδης, υπογραμμίζοντας πάντως πως “πρέπει να είναι κατάλληλος ο χρόνος” για μια τέτοια πρωτοβουλία.

Στον αντίποδα, στη Χαριλάου Τρικούπη, “προσπαθούμε να ανακτήσουμε ένα είδος πρωτοβουλίας” εξήγησε ο Βουλευτής, αναφερόμενος στις παρεμβάσεις του ΚΙΝΑΛ στο νομοσχέδιο του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για τις διαδηλώσεις, ώστε να προβλέπονται “θεσμικές εγγυήσεις”. Σε αυτές, σύμφωνα με τον κ. Σκανδαλίδη εντάσσονται “το θέμα του Προέδρου των Πρωτοδικών, το θέμα της παρουσίας εισαγγελέα την ώρα της διαδήλωσης, το θέμα της αστικής ευθύνης και το ιδιώνυμο”.

​“Αν γίνουν δεκτές οι θεσμικές εγγυήσεις, αλλάζει επί της ουσίας το νομοσχέδιο” επισήμανε ο Βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, δηλώνοντας πως “θα συνεδριάσουμε σήμερα και θα δούμε” τη στάση μας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

“Η συμβολή μας δεν είναι μόνο αντιπολιτευτική”, αλλά “είναι και θετική” περιέγραψε ο κ. Σκανδαλίδης για τη στάση του ΚΙΝΑΛ, ενώ απαντώντας σχετικά με τις δημοσκοπήσεις, “είναι δύσκολη η συγκυρία. Έχουμε μια κυβέρνηση που στα πρώτα της βήματα βρέθηκε με μια υπεροπλία και μια ηγεμονία ευρύτερη. Ξέρουμε ότι ο χώρος είναι ανοιχτός” παρατήρησε ο κ. Σκανδαλίδης και κατέληξε “ξέρουμε ότι ο χώρος είναι ανοιχτός. Η προοδευτική δύναμη στο χώρο της κεντροαριστεράς είναι ο απαραίτητος στυλοβάτης για τη χώρα, τώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ καταρρέει”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.