ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

ΚΚΕ για συνέντευξη Κ.Μητσοτάκη: «Μάταια προσπαθεί να βγει από το “κάδρο” των ευθυνών»

«Θυσιάζει τις ανάγκες του λαού στο βωμό των προτεραιοτήτων και κερδών του κεφαλαίου»

ΚΚΕ για συνέντευξη Κ.Μητσοτάκη: «Μάταια προσπαθεί να βγει από το “κάδρο” των ευθυνών»

Το ΚΚΕ, εξαπέλυσε «πυρά» προς τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη με αφορμή τη συνέντευξή του σε κεντρικό δελτίο ειδήσεων, τονίζοντας μεταξύ άλλων πώς «μάταια προσπαθεί να βγει από το “κάδρο” των ευθυνών».

Ειδικότερα, αναφέρει:

«Μάταια προσπαθεί ο κύριος Μητσοτάκης να βγει από το “κάδρο” των ευθυνών για τα εγκληματικά αποτελέσματα μιας πολιτικής που σε κάθε λαϊκό πρόβλημα, από την έλλειψη αντιπλημμυρικής προστασίας μέχρι την ακρίβεια, θυσιάζει τις ανάγκες του λαού στο βωμό των προτεραιοτήτων και κερδών του κεφαλαίου.

Απόδειξη ως προς αυτό αποτελεί και το προσχέδιο του προϋπολογισμού για το 2024, προβλέποντας ανάπτυξη και πλεονάσματα, τα οποία όμως πληρώνει ο λαός με πληθωρισμό, περικοπές, εργασιακή ζούγκλα και εργατικά “ατυχήματα”, όπως αυτό που συνέβη σήμερα στον Πειραιά, στο πλαίσιο της ίδιας πολιτικής που έχει μετατρέψει δήμους και περιφέρειες σε ντίλερ επιχειρηματικών συμφερόντων».

«Για όλα αυτά ψηφίζουμε στη μάχη των τοπικών εκλογών καταδικάζοντας τους εκφραστές -με χρίσμα ή χωρίς- αυτής της πολιτικής σε δήμους και περιφέρειες.

Άλλωστε, ήταν ο ίδιος ο πρωθυπουργός που πριν λίγες ημέρες εξηγούσε πως θέλει δημοτικές και περιφερειακές αρχές που να “τρέχουν” την αντιλαϊκή πολιτική.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η μόνη ψήφος που στέλνει μήνυμα και αποτελεί τον πραγματικό αντίπαλο αυτού του δρόμου είναι η ψήφος στη “Λαϊκή Συσπείρωση”», κατέληξε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.