ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κτηνοτρόφος σε Α.Τσίπρα: «Έχουμε πει το ψωμί ψωμάκι – Τέτοια πείνα και απόγνωση στον Έλληνα δεν έχει υπάρξει»

«Εγώ είμαι Έλληνας και θέλω από τον πρωθυπουργό να κοιτάξει τον Έλληνα. Να φάμε ρε πρόεδρε»

Κτηνοτρόφος σε Α.Τσίπρα: «Έχουμε πει το ψωμί ψωμάκι – Τέτοια πείνα και απόγνωση στον Έλληνα δεν έχει υπάρξει»

Ανατριχίλα προκαλούν τα λόγια ενός κτηνοτρόφου στον Αλέξη Τσίπρα ο οποίος να υπενθυμιστεί πως σήμερα βρέθηκε στην Καστοριά και συνομίλησε με πολίτες, καθώς μεταξύ άλλων τόνισε πως «έχουμε πει το ψωμί ψωμάκι, τέτοια σκλαβιά, τέτοια πείνα, τέτοια απόγνωση και λεηλασία στον Έλληνα δεν έχει υπάρξει».

Ειδικότερα, τα λόγια του αποτυπώνουν την κατάσταση της πλειοψηφίας των ελληνικών νοικοκυριών, που πλέον δεν μπορούν όχι μόνο να ανταπεξέλθουν στα βασικά τους έξοδα, αλλά ούτε να εξασφαλίσουν καλά καλά το φαγητό τους

«Είμαι ένας Έλληνας που ζω στην παραμεθόριο. Το επάγγελμά μου είναι κτηνοτρόφος. Έχουμε πει το ψωμί ψωμάκι. Εδώ είναι ο κόσμος να μιλήσει. Δεν θέλουν να ισορροπήσουν την κατάσταση εδώ. Ότι περνάμε καλά. Τέτοια σκλαβιά, τέτοια πείνα, τέτοια απόγνωση και λεηλασία στον Έλληνα δεν έχει υπάρξει», είπε ο κτηνοτρόφος μιλώντας στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και συνέχισε:

«Εγώ είμαι απ’ αυτούς που λένε ότι είμαι φασίστας γιατί αγαπάω την πατρίδα και την οικογένεια. Γιατί με βαπτίσανε δεξιό. Εγώ είμαι Έλληνας και θέλω από τον πρωθυπουργό να κοιτάξει τον Έλληνα. Να φάμε ρε πρόεδρε.

Τι είναι αυτά τα χάλια μας; Μπορούμε να πληρώσουμε πετρέλαιο; Μπορούμε να πληρώσουμε ρεύμα; Μπορούμε να πληρώσουμε ζωοτροφές; Τι μπορούμε να πληρώσουμε ρε πρόεδρε;» αναρωτήθηκε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.