Κυβερνητικοί & λοιμωξιολόγοι ετοιμάζουν την επιχείρηση «εξόντωσης» των ανεμβολίαστων: «Οι ανεμβολιάστοι να φοβούνται»

Κυβερνητικοί & λοιμωξιολόγοι ετοιμάζουν την επιχείρηση «εξόντωσης» των ανεμβολίαστων: «Οι ανεμβολιάστοι να φοβούνται»

Το καθεστώς κυβέρνησης & λοιμωξιολόγων ετοιμάζεται το χειμώνα να «συνθλίψει» τους ανεμβολίαστους, καθώς οι περιορισμοί που θα τους επιβάλει από τον Σεπτέμβριο θα ισοδυναμούν με ηθική και κοινωνική «εξόντωση»

Ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας μιλώντας σε φιλοκυβερνητικό κανάλι προανήγγειλε σκληρές απαγορεύσεις μόνο για όσους δεν έχουν κάνει το εμβόλιο, και τους κάλεσε να φοβούνται!

«Αυτό που έχει σημασία είναι ότι οι άνθρωποι που έχουν εμβολιαστεί, δεν έχουν ιδιαίτερο λόγο για περιορισμούς… Άρα στους κλειστούς χώρους πρέπει να επιτρέψουμε την κινητικότητα στους εμβολιασμένους. Για τους άλλους που φοβούνται να κάνουν το εμβόλιο, τότε ας φοβούνται περισσότερο για τους γύρω τους» δήλωσε.

«Εκτός από την πολιτική ευθύνη, υπάρχει και η ατομική. Ποια είναι η πολιτική ευθύνη όταν κάποιος αρνείται να εμβολιαστεί;» διερωτήθηκε ο υπουργός. «Υπάρχει το συλλογικό» πρόσθεσε.

Και συνέχισε για το οικονομικό κομμάτι «Μπορούμε να χάνουμε θέσεις εργασίας επειδή κάποιοι δεν εμβολιάζονται και να έρχονται συνεχή κύματα τα οποία είναι σφοδρά και θέτουν σε κίνδυνο το σύστημα Υγείας;».

Την ίδια ώρα, ο διευθυντής ΜΕΘ του νοσοκομείο Παπανικολάου Νίκος Καπραβέλος, κάλεσε για δραματικά περιοριστικά μέτρα εναντίον των ανεμβολίαστων!

Είπε πως, δεν πρέπει να συνυπάρχουν ανεμβολίαστοι με εμβολιασμένους, και μάλιστα χωρίς τεστ,. «Θα είναι μια καινούργια ωρολογιακή βόμβα αν δεν αυστηροποιήσουμε τα υγειονομικά πρωτόκολλα, θα ζήσουμε μια υγειονομική τραγωδία μετά τις 20 Σεπτεμβρίου – τέλος Νοεμβρίου» προειδοποίησε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.