Ο Γ.Οικονόμου ανακοίνωσε έμμεσο υποχρεωτικό εμβολιασμό για όλους: «Μη αποδεκτός ο μη εμβολιασμός από την κυβέρνηση»!

Ο Γ.Οικονόμου ανακοίνωσε έμμεσο υποχρεωτικό εμβολιασμό για όλους: «Μη αποδεκτός ο μη εμβολιασμός από την κυβέρνηση»!

Η κυβέρνηση ανακοίνωσε με τον πλέον επίσημο τρόπο πως τα ατομικά δικαιώματα των πολιτών… τελείωσαν, καθώς όπως είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, όσοι αρνούνται να εμβολιαστούν θα πρέπει να ζήσουν με έναν διαφορετικό τρόπο από εδώ και πέρα.

Την ώρα που το φως της δημοσιότητας έχουν δει οι πληροφορίες πως η κυβέρνηση αναμένεται να ανακοινώσει πως οι ανεμβολίαστοι θα πρέπει να πληρώνουν ένα μεγάλο ποσό για να πάνε στη δουλειά τους, καθώς θα πρέπει να κάνουν τουλάχιστον έναν εργαστηριακό τεστ την εβδομάδα, ο νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, αποφάσισε να δείξει το λόγο για τον οποίο επέλεξε αυτόν ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Γ.Οικονόμου ουσιαστικά είπε πως από Σεπτέμβριο η κοινωνία θα εξοστρακίσει τους μη εμβολιασμένους, άλλωστε το σχέδιο της κυβέρνησης είναι η απαγόρευση εισόδου σε εσωτερικούς χώρους στους μη εμβολιασμένους.

Ο Γ.Οικονόμου είπε πως «από τον Σεπτέμβριο θα επιχειρήσουμε να επανέλθουμε στην κανονικότητα αλλά δυστυχώς μια μερίδα συμπολιτών μας αρνείται να συνεισφέρει σε αυτή την προσπάθεια γιατί αρνείται τον εμβολιασμό. Οι λόγοι είναι γνωστοί, αλλά μη αποδεκτοί από την επιστημονική κοινότητα και την ελληνική κυβέρνηση. Η κοινωνία δεν μπορεί να περιμένει και να παραμένει όμηρος τέτοιων αντιλήψεων. προχωράμε αύριο το απόγευμα σε μέτρα που δεν θα εμποδίζουν όσους θέλουν να εξασφαλίσουν τα προς το ζην, να διασκεδάσουν αλλά και να κάνουν χρήση των υπηρεσιών του ΕΣΥ. θα εξασφαλίσουμε την ταχύτερη δυνατή επιτροπή στην πληρότητα της ζωής».

Δηλαδή ο μη εμβολιασμός είναι πλέον μη αποδεκτός από την κυβέρνηση! Κάτι που σημαίνει πως η κυβέρνηση του Κ.Μητσοτάκη θα επιβάλει υποχρεωτικούς εμβολιασμούς, είτε με έμμεσο, είτε με άμεσο τρόπο (όπως έγινε με τους υγειονομικούς και τους εργαζομένους σε δομές υγείας).

Αναφερόμενος στους ανεμβολίαστους είπε ότι «θα αναγκαστούν να προσαρμοστούν στα ένα διαφορετικό περιβάλλον».

Στο ερώτημα ποιος είναι ο ποσοτικός στόχος για το τείχος ανοσίας είπε ότι δεν είμαστε εκεί που θέλαμε να βρισκόμαστε αλλά σκοπός μας είναι να πείσουμε να χρησιμοποιήσουν όσο το δυνατόν περισσότεροι το δώρο που μας έκανε η επιστήμη και δεν είναι άλλο από το εμβόλιο.

Ερωτηθείς ποιο είναι το ποσοστό των εμβολιασμένων είπε ότι είμαστε σε ένα ποσοστό στις ευπαθείς ομάδες στο 65% που πέφτει στο 55-56% στον ενεργό πληθυσμό.

Οι επίσημες ανακοινώσεις θα γίνουν αύριο Τρίτη. Για το αν θα απλώσει η βεντάλια της υποχρεωτικότητας και σε άλλες κατηγορίες πολιτών δεν το απέκλεισε και μάλιστα είπε ότι θα γίνουν σχετικές ανακοινώσεις αύριο.

Η ανακοίνωση της Ελληνικής Λύσης για τις δηλώσεις του Γ.Οικονόμου

«Σε άλλη μία επίδειξη διχασμού προέβη η κυβέρνηση διά στόματος του κυβερνητικού εκπροσώπου.

Για ακόμα μία φορά προσπάθησε να μετακυλήσει τις τεράστιες κυβερνητικές ευθύνες για την αποτυχία στην αντιμετώπιση της πανδημίας, στους Έλληνες πολίτες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η αλήθεια είναι ότι οι Έλληνες πολίτες επέδειξαν απόλυτη υπευθυνότητα καθ’ όλη την διάρκεια της πανδημίας, σε αντίθεση με την «ανέμελη» κυβέρνηση. Που τώρα προσπαθεί να καλύψει τα εγκληματικά της λάθη διχάζοντας τους Έλληνες σε εμβολιασμένους και μη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.