ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο Υφ.αθλητισμού πρότεινε τον ορισμό ξένων διαιτητών στη Super League

Ο Υφ.αθλητισμού πρότεινε τον ορισμό ξένων διαιτητών στη Super League

Ο Γιώργος Βασιλειάδης στην συνάντηση που είχε με τον επιτετραμμένο των FIFA, UEFA στην Ελλάδα Κωστάκη Κουτσοκούμνη, πρότεινε τον ορισμό ξένων διαιτητών σε ματς της Σούπερ Λίγκας  ενώ, παράλληλα, ζήτησε συνάντηση με ΕΣΗΕΑ και ΠΣΑΤ για την αντιμετώπιση καλεσμάτων από τον Τύπο που αφορούν αθλητική βία.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Γιώργος Βασιλειάδης συναντήθηκε σήμερα με τον επιτετραμμένο FIFA και UEFA στην Ελλάδα, κ. Κωστάκη Κουτσοκούμνη, τον πρόεδρο της Π.Δ.Ε της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κ. Νίκο Δρόσο, καθώς και τον Νομικό Σύμβουλο της UEFA κ. Άντζελο Ρηγόπουλο.

Η Κυβέρνηση βρίσκεται σε στενή και συνεχή συνεργασία με τις Διεθνείς Συνομοσπονδίες και την ΠΔΕ της ΕΠΟ, με στόχο την εξυγίανση του χώρου του ποδοσφαίρου και την επιστροφή στην κανονικότητα.

Οι δύο πλευρές συζήτησαν ένα κοινό πλάνο αντιμετώπισης της έκρυθμης, στην παρούσα φάση, κατάστασης, όπως αυτή διαμορφώνεται μετά τα αλλεπάλληλα φαινόμενα βίας.

Από την πολιτική ηγεσία προτάθηκε ο ορισμός ξένων διαιτητών στους αγώνες της Σούπερ Λίγκας για διάστημα που θα οριστεί από κοινού εν ευθέτω χρόνω, ίδρυση σχολής διαιτησίας, ώστε σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα η ελληνική διαιτησία να λειτουργήσει σε επαγγελματικό καθεστώς και τονίστηκε η ανάγκη αντιμετώπισης των πολεμικών καλεσμάτων από τον Τύπο με στόχο την προαγωγή φαινομένων βίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε ό,τι αφορά τα θέματα Τύπου, ο κ. Βασιλειάδης ζήτησε συνάντηση με τα προεδρείο των οικείων δημοσιογραφικών Ενώσεων ΕΣΗΕΑ και ΠΣΑΤ, ώστε να ακούσει την άποψή τους και να συνυπολογίσει τις εκτιμήσεις τους, για το πώς πρέπει να αντιμετωπιστεί το ζήτημα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.