ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Αλ Αχράμ»: Δημοσίευμα για τη συνάντηση των υπουργών Τουρισμού Ελλάδας, Κύπρου, Αιγύπτου στο Βερολίνο

«Αλ Αχράμ»: Δημοσίευμα για τη συνάντηση των υπουργών Τουρισμού Ελλάδας, Κύπρου, Αιγύπτου στο Βερολίνο

Οι υπουργοί Τουρισμού της Ελλάδας, της Κύπρου και της Αιγύπτου συναντήθηκαν στο Βερολίνο, γεγονός που συγκέντρωσε το ενδιαφέρον του Τύπου.

Τη συνάντηση των τριών υπουργών Τουρισμού, προβάλλει σήμερα σε ειδικό ρεπορτάζ η μεγάλης κυκλοφορίας αιγυπτιακή εφημερίδα «Αλ Αχράμ», εστιάζοντας στο γεγονός αυτό, σχετικά με όσα η Χώρα του Νείλου οργάνωσε στο Βερολίνο αυτές τις ημέρες, στο πλαίσιο της Τουριστικής Έκθεσης ΙΤΒ.

Η υπουργός Τουρισμού της Ελλάδας Έλενα Κουντουρά, η υπουργός Τουρισμού της Αιγύπτου Ράνια Αλ Μάσατ και ο υφυπουργός Τουρισμού της Κύπρου Σάββας Περδίος, συζήτησαν «τρόπους ενίσχυσης της συνεργασίας των τριών χωρών στον τομέα του τουρισμού», σημειώνει η εφημερίδα.

Παράλληλα, «εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τους πολιτικούς και οικονομικούς δεσμούς που ενώνουν τις τρεις χώρες και εξέφρασαν την επιθυμία τους για περισσότερη συνεργασία κατά την προσεχή περίοδο», ανέφερε η «Αλ Αχράμ», προσθέτοντας ότι «αντήλλαξαν απόψεις για την ενίσχυση της τριμερούς συνεργασίας και συμφώνησαν να διαμορφώσουν ειδικές ομάδες εργασίας τόσο από τον κυβερνητικό όσο και από τον ιδιωτικό τομέα για τη δημιουργία κοινών τουριστικών προγραμμάτων με στόχο την προσέλκυση περισσότερων τουριστών».

Το γεγονός της συνάντησης των τριών υπουργών στο Βερολίνο ανακοίνωσε και το αιγυπτιακό υπουργείο Τουρισμού.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.