ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ο Κ.Χατζηδάκης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο αύξησης του μισθού πάνω από τα 650 ευρώ – «Κάθε πράγμα στον καιρό του»

Ο Κ.Χατζηδάκης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο αύξησης του μισθού πάνω από τα 650 ευρώ – «Κάθε πράγμα στον καιρό του»

Ο υπουργός Εργασίας, Κωστής Χατζηδάκης, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για αύξηση του κατώτατου μισθού πάνω από τα 650 ευρώ.

Ειδικότερα, ερωτηθείς από τον «Ελεύθερο Τύπο» κατά τη χθεσινή παρουσίαση του εργασιακού νομοσχεδίου για το αν θα εξεταστεί μια αύξηση στον κατώτατο μισθό, ο υπουργός Εργασίας – αφού παρατήρησε ότι «σήμερα συζητούμε για το εργασιακό νομοσχέδιο» – συμπλήρωσε λέγοντας «κάθε πράγμα στον καιρό του».

Η απόφαση για την αύξηση ή τη διατήρηση του μισθού στα 650 ευρώ ανήκει στην κυβέρνηση κατόπιν εισήγησης που θα κάνει ο Κωστής Χατζηδάκης στα μέσα Ιουλίου, αφού πρώτα πάρει στα χέρια του την τελική πρόταση του ΚΕΠΕ.

Η πρόταση δεν είναι δεσμευτική και η κυβέρνηση μπορεί να αποφασίσει διαφορετικά, κινούμενη εντός των ορίων και των αντοχών της οικονομίας.

​​​​​​​Σημειώνεται ότι εν μέσω πανδημίας 17 χώρες της Ευρώπης αύξησαν τους κατώτατους μισθούς το 2020 και πολλές από αυτές θα τον αυξήσουν εκ νέου το 2021.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

​​​​​​​Στην Ελλάδα, λόγω πανδημίας, ο μισθός πάγωσε το 2020 και για το 2021 όλα συνηγορούν προς μια αύξηση… όταν έρθει ο καιρός των αποφάσεων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.