ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κ.Μητσοτάκης: Όσοι εμβολιαστείτε θα ζήσετε – Όσοι αρνηθείτε μπορεί να πεθάνετε από την ινδική μετάλλαξη! (upd)

Κ.Μητσοτάκης: Όσοι εμβολιαστείτε θα ζήσετε – Όσοι αρνηθείτε μπορεί να πεθάνετε από την ινδική  μετάλλαξη! (upd)

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την άφιξή του για τις εργασίες της Συνόδου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις Βρυξέλλες, εμφανίστηκε ανήσυχος για την εξάπλωση της μετάλλαξης Δέλτα του Covid-19, πιο γνωστή ως «ινδική μετάλλαξη» και παρά το γεγονός ότι αποδεδειγμένα μειώνεται το ποσοστό αποτελεσματικότητας των εμβολίων έναντι αυτής της μορφής του ιού, υποστήριξε ουσιαστικά ότι «όποιος δεν εμβολιαστεί θα πεθάνει».

Πανικοβλημένος σαφώς από το γεγονός ότι λόγω των σφαλμάτων της κυβέρνησής του, το πρόγραμμα εμβολιασμών έχει «βαλτώσει».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε συγκεκριμένα ότι «η μεγάλη πρόκληση εξακολουθεί και παραμένει η επιτάχυνση του ρυθμού των εμβολιασμών, καθώς βρισκόμαστε πια αντιμέτωποι με τη μετάλλαξη Δέλτα, η οποία έχει ήδη κάνει την εμφάνισή της σε όλες τις χώρες, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας».

Πρόσθεσε πως «Θέλω να επαναλάβω ένα μήνυμα πάρα πολύ απλό, το οποίο μετέφερε χθες και ο κορυφαίος Αμερικανός επιδημιολόγος, ο κύριος Fauci: Είστε εμβολιασμένοι, είστε ασφαλείς. Είστε ανεμβολίαστοι, κινδυνεύετε. Τόσο απλά και τόσο καθαρά. Αυτή τη στιγμή έχουμε πλεόνασμα εμβολίων διαθέσιμων για όλες τις ηλικίες στην πατρίδα μας. Και θέλω να κάνω ακόμη μία έκκληση στους συμπολίτες μας να σπεύσουν να εμβολιαστούν, έτσι ώστε να χτίσουμε το τείχος ανοσίας όσο το δυνατόν πιο γρήγορα».

Το να επικαλείται ο Κ.Μητσοτάκης τον «κύριο Fauci» ο οποίος ερευνάται στις ΗΠΑ με τις κατηγορίες τις εξαπάτησης τους κράτους και της χρηματοδότησης της ανάπτυξης του Covid-19 από την Κίνα και ειδικά το κινεζικό εργαστήριο της Ουχάν, σίγουρα είναι πρωτότυπο, αν όχι πολιτική γκάφα. Τελικά, αυτοί που ισχυρίζονται ότι αλαζονεία είναι ο μεγαλύτερος εχθρός του, προφανώς έχουν δίκιο…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.