ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

Ο Κ.Μητσοτάκης λέει ότι κατέστρεψε την Ελλάδα για το «τίποτα»: «Δεν είναι τίποτα στην πραγματικότητα ο κορωνοϊός»!

Lockdown, υποχρεωτικός εμβολιασμός κτλ. επιβλήθηκαν... για το «τίποτα»

Ο Κ.Μητσοτάκης λέει ότι κατέστρεψε την Ελλάδα για το «τίποτα»: «Δεν είναι τίποτα στην πραγματικότητα ο κορωνοϊός»!

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ομολόγησε ότι κατέστρεψε την Ελλάδα επιβάλλοντας lockdown, υποχρεωτικού εμβολιασμούς, πιστοποιητικά εμβολιασμού κτλ. για το… τίποτα! 

Χαμογελαστός ο Κυριάκος Μητσοτάκης απεφάνθη ότι ο κορωνοϊός δεν είναι τίποτα στην πραγματικότητα, προκαλώντας τους πολίτες που έχουν δει τα τελευταία δύο χρόνια τα δικαιώματα τους να καταπατώνται στο όνομα μιας πανδημίας. 

Η κυβέρνηση επειδή βλέπει ότι η Ελλάδα είναι πρώτη σε θανάτους με Covid-19, καθώς φτάσαμε πλέον στους 27.968 νεκρούς, προσπαθεί να ρίξει το θέμα της πανδημίας, όμως την ίδια ώρα δεν καταργεί τα μέτρα για τους ανεμβολίαστους.

Η απίστευτη δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη έγινε on camera και μεταδιδόταν ζωντανά από τον λογαριασμό του πρωθυπουργού στο Twitter, κατά τη συνάντηση που είχε μέσω τηλεδιάσκεψης με τον εκτελεστικό αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και επίτροπο Εμπορίου Βάλντις Ντομπρόβσκις, ο οποίος ενώ βρίσκεται στη χώρα μας διαγνώστηκε με κορωνοϊό.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με πλατύ χαμόγελο λέει στον Ντομπρόβσκις ότι τον βλέπει να είναι σε καλή φόρμα και στη συνέχεια του μεταφέρει την εμπειρία του καθώς και ο ίδιος είχε νοσήσει.

Και εκεί τον διαβεβαιώνει ότι δεν είναι τίποτα στην πραγματικότητα ο κορωνοϊός και μάλιστα πως όταν είχε νοσήσει θα μπορούσε να πηγαίνει κάθε μέρα στο γραφείο του στο Μαξίμου ενώ ο Βάλντις Ντομπρόβσκις τον παρακολουθεί με εξαιρετικά επιφυλακτικό ύφος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δείτε το βίντεο: 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.