ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Λάκης Γαβαλάς για Σ.Κασσελάκη: «Σε ένα πάρτι πήγε με φούστα και γόβες και ήταν εξαιρετικός»

«Τον έχουν ταράξει τον έρημο τον άνθρωπο»

Λάκης Γαβαλάς για Σ.Κασσελάκη: «Σε ένα πάρτι πήγε με φούστα και γόβες και ήταν εξαιρετικός»

Ο Λάκης Γαβαλάς έκανε κάποιες δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον υποψήφιο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και μάλλον διαφαινόμενο νικητή, Στέφανο Κασσελάκη  για τον οποίο είπε ότι τον είδε σε πάρτι όπου όλοι φορούσαν γόβες και φούστες και ήταν εξαιρετικός!

Για τον Στέφανο Κασσελάκη ο ίδιος σχολίασε: «Κασσελάκη, Κασσελάκη, Κασσελάκη. Τον έχουν ταράξει τον έρημο, τον άνθρωπο. Κάποιος έγραψε που είχε πάει σε ένα πάρτυ που ήταν όλοι με κόκκινα φορέματα κάτι το οποίο βρήκα genius και μπορεί να το κοπιάρω κι εγώ και τον είδα κι ήταν εξαιρετικός κι όλοι λένε, δείχνουν, κάνουν… Δηλαδή Πόσοι φοράνε γόβες μέσα τους και το παίζουν με μουστάκι στη φάτσα τους;».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.