Μ.Καρχιμάκης σε Κ.Μητσοτάκη: «Εγώ βρήκα τις επιταγές που έστελνε η ΝΔ επί της προεδρίας του πατέρα σας στον Μαμανέα για να ψευδομαρτυρήσει»

«Ο ίδιος ο Πρωθυπουργός τόλμησε να μιλήσει για PAMPERS και να συγκρίνει τον Αντρέα Παπανδρέου με την υπόθεση Καλογρίτσα»

Μ.Καρχιμάκης σε Κ.Μητσοτάκη: «Εγώ βρήκα τις επιταγές που έστελνε η ΝΔ επί της προεδρίας του πατέρα σας στον Μαμανέα για να ψευδομαρτυρήσει»

Ο Μιχάλης Καρχιμάκης δεν άφησε χωρίς σχόλιο όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τα Pampers και το σκάνδαλο Κοσκωτά.

Ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, υπουργός και ειδικός σύμβουλος του Ανδρέα Παπανδρέου έγραψε στο προφίλ του ότι ο ίδιος ήταν αυτός που βρήκε τις επιταγές που έστελνε η ΝΔ, επί προεδρίας Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, στον Μαμανέα για να ψευδομαρτυρήσει, θυμίζοντας ότι στη συνέχεια η σκευωρία κατέπεσε και «η δεξιά μπήκε στο ιστορικό περιθώριο για δεκαετίες».

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο Μιχάλης Καρχιμάκης στο προφίλ του, στο facebook.

«Σήμερα η αθλιότητα αναβαθμίστηκε. Δεν ήταν απλά ένας βουλευτής της ΝΔ αλλά ο ίδιος ο Πρωθυπουργός αυτός που τόλμησε να μιλήσει για PAMPERS και να συγκρίνει τον Αντρέα Παπανδρέου με την υπόθεση Καλογρίτσα».

«Κύριε Μητσοτάκη σας απαντώ ευθέως, εγώ βρήκα τις επιταγές που έστελνε η ΝΔ επί της προεδρίας του πατέρα σας στον Μαμανέα για να ψευδομαρτυρήσει. Η σκευωρία τότε κατέπεσε και η δεξιά μπήκε στο ιστορικό περιθώριο για δεκαετίες. Εκεί θα σας οδηγήσουμε και πάλι. ”Καληνύχτα σας κύριε Μητσοτάκη”».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.