ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σ. Σακοράφα: «Θα αφαιρεθούν από τις τσέπες των Ελλήνων 7-10 δις ευρώ»

Σ. Σακοράφα: «Θα αφαιρεθούν από τις τσέπες των Ελλήνων 7-10 δις ευρώ»

Η βουλευτής του ΜέΡΑ 25, Σοφία Σακοράφα, κατά τη διάρκεια ραδιοφωνικής της συνέντευξης υποστήριξε πως από την ύφεση θα αφαιρεθούν από τις τσέπες των Ελλήνων περίπου 7-10 δις ευρώ.

«Η ευχή όλων μας είναι να εξομαλυνθεί η κατάσταση, να επανέλθει ο κανονικός ρυθμός στη ζωή μας» τόνισε η Σοφία Σακοράφα.

Στην μετά την πανδημία εποχή, «όσον αφορά την οικονομία, θεωρούμε ότι είναι άνθρακες ο θησαυρός, γιατί η ύφεση μας έχει χτυπήσει την πόρτα» σχολίασε η κ. Σακοράφα, ενώ με όρους δημοσιονομικής προσαρμογής, «αν φτάσουμε στον τελικό λογαριασμό, θα πρέπει να αφαιρεθούν από τις τσέπες των Ελλήνων 7-10 δις ευρώ» εκτίμησε η Αντιπρόεδρος της Βουλής.

«Το ταμείο ανάκαμψης είναι μια πάρα πολύ μεγάλη συζήτηση και θα πρέπει να ανοίξει επί της ουσίας» απάντησε η κ. Σακοράφα αναφορικά με την ευρωπαϊκή αντιμετώπιση της κρίσης του κορωνοϊού, προσθέτοντας πως το ευρωομόλογο θα ήταν η ανάληψη από την Ευρώπη όλης της ζημιάς που θα πάθαινε κάθε κράτος. «Θα πρέπει η Ευρώπη να πάρει τέτοιου είδους μέτρα που να καλύψει τις ανάγκες όλων των κρατών» επισήμανε η ίδια, καταθέτοντας τον προβληματισμό της για το μέλλον του κατώτατου μισθού και των συλλογικών συμβάσεων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Εγώ θα ήθελα να είναι πολύ περισσότερα τα χρήματα και η ΕΚΤ να πάρει άλλου είδους μέτρα» εξήγησε η κ. Σακοράφα, προαναγγέλλοντας πρωτοβουλία του ΜέΡΑ25 την ερχόμενη Δευτέρα για το ζήτημα των κόκκινων δανείων. «Τέλη Ιουνίου τελειώνει η προστασία της πρώτης κατοικίας. Θα αυξηθούν τα κόκκινα δάνεια και οι οικογένειες που χάνουν τα σπίτια τους» περιέγραψε η Βουλευτής, καταλήγοντας πως «πρέπει να το δούμε αυτό».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.