ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ανακοινώθηκαν από το ΕΣΡ οι τελικοί υπερθεματιστές – Ποια κανάλια λαμβάνουν τηλεοπτική άδεια

Ανακοινώθηκαν από το ΕΣΡ οι τελικοί υπερθεματιστές – Ποια κανάλια λαμβάνουν τηλεοπτική άδεια

Ανακοινώθηκαν από το ΕΣΡ οι τελικοί υπερθεματιστές για τις τηλεοπτικές άδειες, χωρίς εκπλήξεις σε σχέση με την προσωρινή λίστα.

Έτσι σύμφωνα με την απόφαση, λαμβάνουν οριστική τηλεοπτική άδεια, έπειτα και από την εξέταση των φακέλων οι:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΤ ΚΟΜ ΑΝΩΝΥΜΗ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ (ΣΚΑΪ)
ΝΕΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (Έψιλον)
ALPHA ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε.
ANTENNA TV ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ Α.Ε. (STAR)

Σύμφωνα με το ΕΣΡ, οι παραπάνω οριστικοί δικαιούχοι πρέπει να προχωρήσουν στην οριστική καταβολή της πρώτης δόσης της άδειάς τους – ύψους 3,5 εκατ. ευρώ (από τα 35 εκατ. που είναι το συνολικό τίμημα) μέσα σε 15 ημέρες από τη δημοσιοποίηση της απόφασης.

Σε περίπτωση μη έγκαιρης καταβολής της πρώτης δόσης, ο δικαιούχος εκπίπτει αυτομάτως από την άδεια και καταπίπτει η εγγυητική επιστολή για τη συμμετοχή στον διαγωνισμό.

Ως γνωστόν, ,είχε απορριφθεί η αίτηση της «Τηλεοπτική Ελληνική» του επιχειρηματία Φίλιππου Βρυώνη καθώς κατά το ΕΣΡ, η εταιρεία δεν συμμορφώθηκε με τον όρο που της είχε τεθεί με την Απόφαση 63/2018.

Αξίζει να σημειωθεί πως πλέον απομένουν δύο αδιάθετες τηλεοπτικές άδειες. Αν κάποιος ενδιαφέρεται, θα πρέπει να εκδηλώσει το ενδιαφέρον του εγγράφως έως την επόμενη προκήρυξη αδειών εθνικής εμβέλειας (δηλ. τις θεματικές) στο ΕΣΡ, προσκομίζοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αν το ΕΣΡ θεωρήσει ότι η πρόταση είναι σοβαρή, υποχρεούται να προκηρύξει καινούρια διαγωνιστική διαδικασία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.