ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μοναδικοί διάλογοι στην εκπομπή του Γ.Αυτιά: «Ματίνα μου σε πάρτι θα πάω μόνο μαζί σου»

Μοναδικοί διάλογοι στην εκπομπή του Γ.Αυτιά: «Ματίνα μου σε πάρτι θα πάω μόνο μαζί σου»

Η Ματίνα (Παγώνη) βρίσκει “τα πάρτι πολυ ωραία, αλλά δεν μπορούν να γίνονται, γιατί ο ένας είναι δίπλα στον άλλο. Δεν γίνεται στα πάρτι (και τα πανηγύρια) να φοράνε μάσκες (λόγω κορωνοϊου). Εκεί, ο κόσμος αγκαλιάζεται και χορεύει”.

Η συνέχεια, στην εκπομπή του Γ. Αυτιά (ΣΚΑΙ), είχε περισσότερο ενδιαφέρον, όταν στην κουβέντα μπήκε ο Αδ. Γεωργιάδης

Ο διάλογος:

Παγ.- Ξέρω, πως, ο υπουργός δεν πηγαίνει σε πάρτι τώρα τελευταία.

Αδ.- Ματίνα μου, σε πάρτι θα πάω μόνο μαζί σου, για να έχω ασφάλεια…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτ.- Κι εγώ, να έχω μια κάμερα, να τραβάω…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.