ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ν.Μπακογιάννη: «Συναισθηματικά φορτισμένη η ομιλία του Α.Σαμαρά που τον καίει»

Ν.Μπακογιάννη: «Συναισθηματικά φορτισμένη η ομιλία του Α.Σαμαρά που τον καίει»

Η Ντόρα Μπακογιάννη, στην συνέντευξή της στο ACTION24, τοποθετήθηκε για πρώτη φορά και σε «έκταση» για τον Αντώνη Σαμαρά.

Ρωτήθηκε πρώτα να σχολιάσει την ομιλία του στο Συνέδριο για την συμφωνία των Πρεσπών: «Εγώ τον κ. Σαμαρά δεν τον άκουσα, τον διάβασα με προσοχή. Ο κος Σαμαράς δεν είπε τίποτα διαφορετικό. Υπήρξε πρωθυπουργός της Ελλάδος, έχω πολλές διαφορές μαζί του, πολλές. Είναι πεπειραμένος πολιτικός, τον σέβομαι για την διαδρομή του στην πρωθυπουργία του. Ήταν μια συναισθηματικά φορτισμένη ομιλία που τον καίει!»!

Ερωτηθείσα για τα σενάρια που γράφονται για τον Σαμαρά όσον αφορά την ονοματολογία για την προεδρία της Δημοκρατίας, η Ντόρα Μπακογιάννη είπε τα εξής: «Δεν θα με παρασύρετε. Δεν τσιμπάω. Η απάντησή μου είναι μία: Η χώρα αντιμετωπίζει και σοβαρά θέματα. Έχει να διαχειριστεί για το μεταναστευτικό. Να κάνει αναπτυξιακό άλμα. Καβγάς για τον πρόεδρο της Δημοκρατίας δεν πρέπει να γίνει. Δεν θα μπω στην ονοματολογία. Ο Παυλόπουλος είναι φίλος μου. Είναι ένα πρόσωπο ευρείας συναίνεσης. Υπάρχουν και άλλα πρόσωπα όμως».

Για την συνάντηση του Κ.Μητσοτάκη με τον Ρ.Τ.Ερντογάν: «…ορθώς έγινε η συνάντηση με τον Ερντογάν. Δεν ζούμε πλέον την δεκαετία του 80. Η συνάντηση κατέγραψε τις διαφωνίες αλλά και την βούληση να αφήσουν Ελλάδα και Τουρκία ανοιχτούς τους διαύλους επικοινωνίας».

Στη συνέχεια αφού υποστήριξε πως ο Δένδιας τα πάει περίφημα στο ΥΠΕΞ, άρχισε να εμφανίζεται προκλητική για όλους εκείνους που επιμένουν ότι πρέπει να ακολουθήσουμε ως χώρα μια πιο επιθετική συμπεριφορά απέναντι στην Τουρκία.

Χαρακτηριστικά ανέφερε τα εξής: «Ποια είναι η εναλλακτική πρόταση; Εάν υπάρχει πολιτικός που προτείνει να κατεβάσουμε το στόλο και να πυροβολούμε, γιατί δεν βγαίνει να το πει; Στα θέματα εξωτερικής πολιτικής να βουτάς τη γλώσσα στο μυαλό σου, πριν ανοίξεις το στόμα σου».

Στη συνέχεια υποστήριξε πως «τα πράγματα είναι εξαιρετικά καλά από πλευράς αντίδρασης ελληνικής, από πλευράς ουσίας βεβαίως είναι πρόβλημα».

Αναφερόμενη στα νησιά μας, είπε πως αυτά μας ανήκουν, συμπληρώνοντας «…όπως ανήκει η Ίβρος και η Τένεδος στην Τουρκία!»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ανέφερε ακόμα πως στην εξωτερική πολιτική «…δεν υπάρχει η λογική μονά – ζυγά δικά μας»!!!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.