ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Κορωνοϊός: Πήρε εξιτήριο ο Χ. Κέλλας – «Ο ιός είναι ύπουλος»

Κορωνοϊός: Πήρε εξιτήριο ο Χ. Κέλλας – «Ο ιός είναι ύπουλος»

Εξιτήριο πήρε σήμερα, Τρίτη, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Χρήστος Κέλλας που νοσηλευόταν με κορωνοϊό. Ο βουλευτής Λάρισας, μίλησε για την περιπέτεια του με τον ιό.

Ο βουλευτής, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ σημείωσε ότι ο ιός είναι ύπουλος και κάλεσε τον κόσμο να παραμείνει στο σπίτι.

«Ο ιός είναι ύπουλος, επικίνδυνος και δεν πρέπει να τον υποτιμάμε. Το λέω γιατί ταλαιπωρήθηκα πολύ. Δεν αξίζουμε τέτοια ταλαιπωρία. Μένουμε σπίτι. Δεν ζητάμε τίποτα άλλο» είπε χαρακτηριστικά. Περιέγραψε τη νοσηλεία του στο νοσοκομείο, αλλά και το ότι παράλίγο να διασωληνωθεί λόγω επιβάρυνσης της υγείας του.

Ανέφερε ακόμα πως δεν είχε κανένα άλλο σύμπτωμα παρά μόνο υψηλό πυρετό, που έπεφτε μετά από την χορήγηση αντιπυρετικών φαρμάκων.

«Επί πέντε μέρες και κάθε τέσσερις ώρες ο πυρετός ανέβαινε 39 και έπεφτε με αντιπυρετικά φάρμακα. Έπαιρνα αντιπυρετικά, έπεφτε ο πυρετός και μετά επαναλαμβανόταν το ίδιο πράγμα. Είχα τεράστια ταλαιπωρία γιατί ήμουν άυπνος για πέντε μέρες» είπε ο βουλευτής.
Είπε, επίσης, ότι η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε μετά την πάροδο των πέντε ημερών.

«Η εικόνα άρχισε να χειροτερεύει και άρχιζε να πέφτει ο κορεσμός. Μου βγάζουν ακτινογραφία. Χάλια. Πνευμονία παντού. Τους γιατρούς τους είδα αναστατωμένους. Στέλνουν τις εξετάσεις στον κ. Τσιόρδα και αποφασίζουν να μου χορηγήσουν κάποιο φάρμακο. Από την ημέρα που μου χορηγήσαν αυτό το φάρμακο, το απόγευμα του Σαββάτου, μέχρι και σήμερα δεν έχω πυρετό. Το φάρμακο λοιπόν αυτό ήταν καθοριστικό, όπως κατάλαβα, για την αλλαγή της κλινικής μου εικόνας, γιατί πήγαινα για σηψαιμία και διασωλήνωση», τόνισε.
Ακόμα, είπε ότι με βάση το τελευταίο τεστ δεν είναι πλέον θετικός στον κορωνοϊό και ευχαρίστησε τους γιατρούς και όλο το νοσηλευτικό προσωπικό για το γεγονός ότι στάθηκαν δίπλα του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Οι γιατροί και όλο το προσωπικό έδωσαν σκληρό αγώνα. Έπειτα ένιωσαν τεράστια ικανοποίηση που άλλαξε η κατάσταση και ειδικά σήμερα που πήρα το εξιτήριο» είπε καταλήγοντας ο βουλευτής της Ν.Δ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.