ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Νίκος Ανδρουλάκης σε φιλοκυβερνητικούς δημοσιογράφους για το έγκλημα των Τεμπών: «Να σταματήσουν να αναπτύσσουν θεωρίες»

«Δεν μπορεί τις τελευταίες ημέρες να υπάρχει τέτοια περιφρόνηση στην κοινή λογική και στη νοημοσύνη του ελληνικού λαού από δημοσιογράφους»

Νίκος Ανδρουλάκης σε φιλοκυβερνητικούς δημοσιογράφους για το έγκλημα των Τεμπών: «Να σταματήσουν να αναπτύσσουν θεωρίες»

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έθεσε προ των ευθυνών την Τέταρτη Εξουσία σε συνέντευξη και κατήγγειλε ευθέως εκείνους που στα συστημικά Μέσα έχουν μοναδική έγνοια να καλύπτουν τις ευθύνες της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

«Θέλω να πω κάτι για τους συναδέλφους σας κ. Σρόιτερ.

»Διότι οι πολιτικοί έχουν ευθύνες, οι κυβερνήσεις έχουν ευθύνες, ευθύνες όμως έχει και η Τέταρτη Εξουσία.

»Δεν μπορεί τις τελευταίες ημέρες να υπάρχει τέτοια περιφρόνηση στην κοινή λογική και στη νοημοσύνη του ελληνικού λαού…

-Τι εννοείτε…

»…από πολλούς συναδέλφους σας, οι οποίοι έχοντας την αγωνία να βγάλουν τις ευθύνες της κυβέρνησης από τις πλάτες της αναπτύσσουν απίστευτες θεωρίες.

»Ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή για άλλους λόγους μας έστειλε στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, ότι αυτή η τραγωδία είναι μία ευκαιρία, λοιπόν, ας σκεφτούν τους ανθρώπους αυτούς οι οποίοι έχασαν με τέτοιο βίαιο τρόπο τη ζωή τους.

»Και η Τέταρτη Εξουσία, η χρησιμότητά της είναι, να μαστιγώνει την εκάστοτε κυβέρνηση για τις πραγματικές της ευθύνες, για να βελτιώνεται ο δημόσιος διάλογος, για να βελτιώνεται η κουλτούρα διακυβέρνησης και όχι να έχουμε ένα επιτελικό κράτος – επιτελικό χάος, που είναι ο κ. Μητσοτάκης και πέντε φίλοι του, με συνεχείς αποτυχίες αλλά πάντα να ψάχνουνε ένα τρόπο διάφοροι, σε διάφορα συστημικά Μέσα, να καλύψουν αυτές τις ευθύνες».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.