Ο Κ.Mητσοτάκης ισχυρίστηκε ότι η κυβέρνησή του δημιούργησε το «απόθεμα» 40 δισ. ευρώ & όχι ο ΣΥΡΙΖΑ (βίντεο)

Ούτε κουβέντα για την «κληρονομιά» της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ

Ο Κ.Mητσοτάκης ισχυρίστηκε ότι η κυβέρνησή του δημιούργησε το «απόθεμα» 40 δισ. ευρώ & όχι ο ΣΥΡΙΖΑ (βίντεο)

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια της συζήτησης που είχε με τον πρώην υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ, Ρόμπερτ Ρούμπιν, στο πλαίσιο του Council on Foreign Relations, αναφέρθηκε με μια «ατάκα» και στο «μαξιλάρι ασφαλείας» που βρήκε από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Έκανε λόγο για απόθεμα σε μετρητά 40 δισ. ευρώ, το οποίο όμως παρουσίασε ως δημιούργημα της δικής του κυβέρνησης κατά «τα προηγούμενα χρόνια»!

Ούτε κουβέντα για την «κληρονομιά» της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, ούτε βέβαια και για το γεγονός ότι χρησιμοποίησε πολύ μικρό μέρος από αυτό το «απόθεμα» για την ανακούφιση των πιο αδύναμων κοινωνικών στρωμάτων της χώρας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.