ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτό το 9,9% του Βελόπουλου ΄διαβάζεται και ανάποδα: 6,6%. Και αν...

Ο Στέφανος Χίος ανακοίνωσε την ίδρυση νέου πολιτικού σχηματισμού

«Εθνική Απελευθέρωση»: Το νέο κόμμα του Σ.Χίου

Ο Στέφανος Χίος ανακοίνωσε την ίδρυση νέου πολιτικού σχηματισμού

Ο Στέφανος Χίος ανακοίνωσε την ίδρυση νέου πολιτικού σχηματισμού «Εθνική Απελευθέρωση», μέσα από την εφημερίδα «Μακελειό». 

Το πρωτοσέλιδο της Πέμπτης αναφέρει: «Εθνική Απελευθέρωση», δέσμευση αίματος για τη Σωτηρία της Πατρίδος.

Στην εφημερίδα αναφέρεται για τον νέο πολιτικό σχηματισμό του Στέφανου Χίου: «Το ΜΕΓΑΛΟ ΚΙΝΗΜΑ του ΘΥΜΩΜΕΝΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, δεν αποτελείται από επαγγελματίες πολιτικάντηδες και δεν έχει την παραμικρή σχέση με τη σαπίλα και τα κονομημένα απολειφάδια κατοχικών δοσιλόγων και άθλιων γόνων της μεταπολίτευσης. Τέλος στο τζαμπατζηλίκι της εξουσίας. Να παραδώσουν οι ολιγάρχες τα παλάτια τους, για να φάει γλυκό ψωμί ο ΛΑΟΣ που βογγάει απ’ την ακρίβεια και τη φτώχεια». 

Δείτε το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Μακελειό»: 

Την ανακοίνωση του λαϊκού κινήματος της «Εθνικής Απελευθέρωσης», έκανε ο δημοσιογράφος Στέφανος Χίος, στην εκπομπή ΜΑΚ ΧΙ, το βράδυ της Τρίτης 15 Μαρτίου, όπου μεταξύ των άλλων υπογράμμισε:

«10 μέρες πριν από την Εθνική Παλιγγενεσία του 1821 των ηρώων μας, αποφασίσαμε την ίδρυση της “Εθνικής Απελευθέρωσης”, του μοναδικού αληθινού κινήματος από τα σπλάχνα και τις ιστορικές καταβολές μίας φύτρας Ελλήνων που υποφέρει Από σήμερα ακόμα και τα τάνκερ με το ρωσικό πετρέλαιο που κουβαλάνε όσοι τη μέρα θησαυρίζουν και τη νύχτα πουλάνε ενημέρωση από τα σαπιοκάναλά τους, βυθίζονται από τις μεγάλες και βαθιές θάλασσες της ταραχής και της αγανάκτησης. Κανένας δεν είναι αβύθιστος, όταν σαρώνει ο λαϊκός θυμός», ανέφερε ο Στέφανος Χίος.

«Κάναμε μια τεράστια προσπάθεια και συνεχίζουμε προς την ίδια κατεύθυνση, της Ενωτικής πατριωτικής συμπόρευσης, για κοινό αγώνα. Πολλοί επιθυμούν διακαώς αρχηγιλίκια, επιχορηγήσεις με δημόσιο χρήμα, καρέκλες και αξιώματα. Τους τα χαρίζουμε, εάν το πρόβλημα τους είναι αυτό. Δεν επιθυμούμε τίποτε από αυτά. Μοναδικό μας μέλημα ,η εκ των έσω κατάρρευση του καταστροφικού συστήματος για τον τόπο. Η φυσιογνωμία και οι αρχές του Ιωάννη Καποδίστρια, μας καθοδηγούν. Όταν επικρατεί γύρω σου το απόλυτο μπάχαλο, χρειάζεται ενωτικός αγώνας και άμεση λήψη αποφάσεων. Και δεν κάνουμε βήμα από τις αρχές μας. 200 υπογραφές- που θέλουμε να τις κάνουμε 10.200- και πάμε στον Άρειο Πάγο για να ξεκινήσουμε», ξεκαθάρισε ο δημοσιογράφος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Με ρωτάτε γιατί δεν πάμε με τον έναν ή με τον άλλον. Προτείναμε Ένωση σε όλους. Άπαντες. Ο καθένας προβάλλει απόψεις που δείχνουν σκοπιμότητες, υποτέλειες, εξαρτήσεις, αγκυλώσεις, ιδιοτέλεια. Λίγοι είναι για τη γροθιά στο σύστημα και με αυτούς θα συμπορευθούμε. Οι άλλοι ας πάνε να πάρουν μισό και ένα τοις εκατό και ας φάνε τα μούτρα τους».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.