ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Οι Times του Λονδίνου κατά των όσων δήλωσε ο Κ.Μητσοτάκης για τις διασυνδέσεις Κ.Βαξεβάνη με Ρώσο ολιγάρχη

Ο δημοσιογράφος έχει προαναγγείλει αγωγή

Οι Times του Λονδίνου κατά των όσων δήλωσε ο Κ.Μητσοτάκης για τις διασυνδέσεις Κ.Βαξεβάνη με Ρώσο ολιγάρχη

Οι Times του Λονδίνου αδειάζουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη πως υπάρχει απόφαση αμερικανικού δικαστηρίου από το 2016, η οποία εμπλέκει τον Κώστα Βαξεβάνη «στη ροή 10 εκατομμυρίων δολαρίων από Ρώσο ολιγάρχη προς ελληνικό κέντρο».

«Οι Times έχουν αποκτήσει ένα αντίγραφο της δικαστικής απόφασης, η οποία δεν κάνει καμία ρητή αναφορά στον Βαξεβάνη» αναφέρει το δημοσίευμα.

Δημοσίευμα Times

Υπενθυμίζεται ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη στον Νίκο Χατζηνικολάου δήλωσε μεταξύ άλλων ότι «ο κ. Βαξεβάνης είναι αυτός ο οποίος, το 2016, σε απόφαση αμερικανικού δικαστηρίου εμπλέκεται στη ροή 10 εκατ. δολαρίων από Ρώσο ολιγάρχη προς ελληνικό κέντρο, με σκοπό τη δημιουργία τηλεοπτικού δικτύου εκπομπών στην Ελλάδα. Ήταν ο δημοσιογραφικός υπεύθυνος αυτής της πρωτοβουλίας. Αυτά είναι δεδομένα και δεν αμφισβητούνται».

Ο δημοσιογράφος και εκδότης του Documento προανήγγειλε αγωγή κατά του πρωθυπουργού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η κυριακάτικη έκδοση της εφημερίδας (Sunday Times) είχε φιλοξενήσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος παραχωρώντας συνέντευξη είχε επιτεθεί στον Κώστα Βαξεβάνη με ακριβώς τους ίδιους ισχυρισμούς, κάνοντας λόγο για σύνδεση του τελευταίου με Ρώσο ολιγάρχη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα, τότε ο Βαξεβάνης είχε αποστείλει επιστολή διάψευσης προς τους Times όπου αποδομούσε τις κατηγορίες του Μητσοτάκη, λέγοντας πως «ο πραγματικός λόγος πίσω από τη τοξική συμπεριφορά του Έλληνα πρωθυπουργού είναι πως μισεί τη κριτική και την ερευνητική δημοσιογραφία».

Δημοσίευμα Times
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.