ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Π.Κόκκαλης: «Μαθητευόμενος μάγος ο Κασσελάκης – Αντιμετωπίζει μια πραγματικότητα που δεν μπορεί να διαχειριστεί»

«Ήρθε η ώρα να αναπτυχθεί ο χώρος που παλιά λέγαμε οικολογία και σήμερα κλιματική δράση και μέσα στις ευρωεκλογές θα έχουμε εξελίξεις για αυτόν τον χώρο» είπε

Π.Κόκκαλης: «Μαθητευόμενος μάγος ο Κασσελάκης – Αντιμετωπίζει μια πραγματικότητα που δεν μπορεί να διαχειριστεί»

Ο αποχωρήσας ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Κόκκαλης, εκφράζοντας την έλλειψη εμπιστοσύνης του στην πολιτική επάρκεια του νέου προέδρου του κόμματος, χαρακτήρισε τον Στέφανο Κασσελάκη «μαθητευόμενο μάγο».

Ως «μαθητευόμενος μάγος αντιμετωπίζει μια πραγματικότητα που δεν μπορεί να διαχειριστεί» είπε χαρακτηριστικά το πρωί της Δευτέρας ο Π.Κόκκαλης.

«Δεν έχω εμπιστοσύνη στην πολιτική επάρκεια του νέου αρχηγού και στο πολιτικό κριτήριο που πορεύεται η πολιτική ομάδα» συμπλήρωσε ο ίδιος μετά από ερώτηση για το αν ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να πρωταγωνιστήσει ξανά.

Εξηγώντας την απόφασή του να αποχωρήσει ο Πέτρος Κόκκαλής είπε ότι την έλαβε βλέποντας «τον τρόπο που θέλει ο πρόεδρος να λειτουργήσει το κόμμα, κάτι που δεν με εκφράζει καθόλου. Σέβομαι την απόφαση των μελών αλλά πρέπει να σεβόμαστε τις αποφάσεις και του κάθε πολιτικού».

Ο Π.Κόκκαλης ρωτήθηκε και για τον Αλέξη Τσίπρα και απάντησε ότι «πολύ προβληματισμένος και δεν είναι χαρούμενος με όσα γίνονται» συμπληρώνοντας ότι «ότι είναι μεγάλο κεφάλαιο της σύγχρονης αριστεράς και καλό είναι να είναι “παρών”»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όσον αφορά τα επόμενα δικά του πολιτικά βήματα ο Πέτρος Κόκκαλης είπε ότι θα συνεχίσει να ασχολείται με το πεδίο της κλιματικής αλλαγής: «Ήρθε η ώρα να αναπτυχθεί ο χώρος που παλιά λέγαμε οικολογία και σήμερα κλιματική δράση και μέσα στις ευρωεκλογές θα έχουμε εξελίξεις για αυτόν τον χώρο. Θα ήθελα να είμαι υποψήφιος και επιθυμώ το σχήμα να εδραιωθεί και στις τοπικές εκλογές».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.