ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ζ.Κωνσταντοπούλου σε κυβέρνηση: «Φταίνε οι αγρότες, φταίνε τα μπουζούκια, αλλά δε φταίει ο κακός σας εαυτός»

«Εσείς ονειρεύεστε λεφτόδεντρα για τον εαυτό σας και όχι για τους πολίτες»

Ζ.Κωνσταντοπούλου σε κυβέρνηση: «Φταίνε οι αγρότες, φταίνε τα μπουζούκια, αλλά δε φταίει ο κακός σας εαυτός»

H Zωή Κωνσταντοπούλου εξαπέλυσε επίθεση στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την ανασυγκρότηση της Θεσσαλίας και του Έβρου μετά τις φονικές πλημμύρες και τις καταστροφικές πυρκαγιές.

«Εσείς ονειρεύεστε λεφτόδεντρα για τον εαυτό σας και όχι για τους πολίτες» απάντησε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας. Όπως είπε «εμείς δεν τάξαμε κάτι» ενώ κατηγόρησε την κυβέρνηση και τον ίδιο ότι «κατασπατάλησαν δισεκατομμύρια ευρώ» και πως είναι «υπόλογοι για διαφθορά και για κακή χρήση των πόρων».

Η κ. Κωνσταντοπούλου επανέλαβε πως η κυβέρνηση δεν έχει λογοδοτήσει για όσα έχουν συμβεί και έκανε λόγο για «θράσος» του πρωθυπουργού να λέει πως «η Λάρισα πλημμύρισε γιατί έχει μπουζούκια». Όπως είπε, πρόκειται για «στρατηγική αντιστροφή της πραγματικότητας» με την οποία «ενοχοποιούν τα θύματα», ενώ σχολίασε πως το ίδιο έκανε και ο Τσίπρας, ο οποίος «δαιμονοποίησε» τους κατοίκους στο Μάτι ότι είχαν αυθαίρετα.

«Εσείς τώρα λέτε φταίνε οι αγρότες, φταίνε τα μπουζούκια, αλλά δε φταίει ο κακός σας εαυτός, η διαφθορά σας, η διαπλοκή σας, η αμετανόητη στάση σας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Κλείνοντας, η κ. Κωνσταντοπούλου αναφέρθηκε και πάλι στις 10 προτάσεις που έχει καταθέσει για την αντιμετώπιση της κλιματικής κρίσης και στηλίτευσε το σχόλιο του πρωθυπουργού ότι «δεν είναι σοβαρές». «Αλλά είναι σοβαρό να λέτε πως έχουμε πόλεμο, ότι υφιστάμεθα επίθεση;» διερωτήθηκε, τονίζοντας πως το 41% του εκλογικού αποτελέσματος της ΝΔ, δεν μπορεί να νομιμοποιήσει αυτήν την αλαζονεία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η ευθύνη που σας βαραίνει είναι τεράστια και δεν την έχετε ακόμη αναλάβει. Εσείς θα συνεχίσετε στο δρόμο της αλαζονείας και μεις θα συνεχίσουμε στο δρόμο της δημοκρατίας και της ελευθερίας», κατέληξε η Ζ. Κωνσταντοπούλου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.