Σφοδρή επίθεση Π.Πολάκη σε Κ.Μητσοτάκη & μήνυση σε ΝΔ: «Μητσοτάκη θα λογοδοτήσεις ποινικά για την offshore»

Σφοδρή επίθεση Π.Πολάκη σε Κ.Μητσοτάκη & μήνυση σε ΝΔ: «Μητσοτάκη θα λογοδοτήσεις ποινικά για την offshore»

Ποινικές διώξεις προς τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, για ψευδή πόθεν έσχες προανήγγειλε ο ΣΥΡΙΖΑ και συγκεκριμένα ο Παύλος Πολάκης, ο οποίος εξαπέλυσε ολομέτωπη επίθεση προς τον πρωθυπουργό και τη σύζυγό του Μαρέβα Μητσοτάκη, για γαλλική εταιρεία την οποία, σύμφωνα με δημοσιεύματα, δεν έχουν δηλώσει στο πόθεν έσχες τους.

Συγκεκριμένα μετά από ανακοίνωση της ΝΔ όπου κατηγορεί τον Παύλο Πολάκη για… «ψευδές πόθεν έσχες» αυτός «απασφάλισε» και μέσω facebook προανήγγειλε ποινικές διώξεις προς τον πρωθυπουργό, ενώ κατέθεσε και μήνυση προς τη Νέα Δημοκρατία για συκοφαντική δυσφήμιση.

Ο Παύλος Πολάκης έγραψε αναλυτικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook:

«Σας έδωσα το περιθώριο να ζητήσετε συγγνώμη δεν το κάνατε ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ!!

ΠΡΟΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ-ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΥΣ-ΚΟΙΝΟΥΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ:

1) Παραθέτω φωτογραφίες από τις δηλώσεις περιουσιακής μου κατάστασης των ετών 2016-2019 (οικονομικά έτη 2015-18)όπου ΦΑΙΝΕΤΑΙ καθαρά η ΔΗΛΩΣΗ της «επιχειρηματικής δραστηριότητας» δηλαδή του ιατρείου της συζύγου μου Θεοδώρας Τσούκα .

Οι δηλώσεις από το 2015-18 έχουν την ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΕΓΚΡΙΣΗ και ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗ και του δεύτερου ελέγχου των Ορκωτών λογιστών που διενεργήθηκε το 2020-21 με ημερομηνία όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες 30-3-21!!!(φωτό 1-4,στην 4 φαίνεται και η διακοπή η δική μου όταν έγινα υπουργός)

2) Παραθέτω μια φωτογραφία από τη δήλωση πόθεν έσχες του 2018 (υπάρχουν αντίστοιχα σε όλες) όπου φαίνεται καθαρά στη σελίδα τρία της δήλωσης ,το εισόδημα της από τη μισθωτή της δραστηριότητα όπως και από την ιδιωτική της δραστηριότητα !!!!!!(φωτό 5)

ΑΡΑ ΤΙ ΑΠΕΚΡΥΨΑ ΒΡΕ ΑΛΗΤΗΡΙΟΙ;;;;

-Είστε τόσο συκοφάντες;;

–Είστε τόσο πανικόβλητοι από τις αποκαλύψεις για το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΨΕΥΤΙΚΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΟΦΣΟΡ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ που πετάτε λάσπη στον ανεμιστήρα για να πάτε αλλού τη συζήτηση και να θολώσατε τα νερά «πως όλοι ίδιοι είναι»;;

-Είστε τόσο στραβωμένοι από το κλέψιμο που ρίχνετε στο δημόσιο χρήμα δυο χρόνια τώρα ,που δεν μπορείτε να διαβάσετε ούτε ένα πίνακα;;;;;

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ .

Εγώ δεν είμαι Μητσοτάκης , ούτε η Τσούκα Θεοδώρα είναι Μαρέβα Γκραμπόβσκι. Εμένα η σύζυγος μου ζει αξιοπρεπώς και διάφανα από τη δουλειά της και όχι από όφσορ και δάνεια εφοπλιστών!!

ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ,έδωσα εντολή στο δικηγόρο μου να καταθέσει αγωγή και μήνυση σε κάθε υπεύθυνο από τη Νέα Δημοκρατία για την πρωινή ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗ και συκοφαντική ανακοίνωση εναντίον εμένα και της συζύγου μου και θα ζητήσω ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ 1.000.000 εγώ και 1.000.000 η σύζυγος μου ,που θα διατεθούν για το καλό του δημοσίου συστήματος Υγείας στο νομό Χανίων !

ΥΓ1.Κυριε Μπούρα πρόεδρε της επιτροπής πόθεν έσχες :

Για να καλύψετε τις πομπές του Μητσοτάκη μετά την προχθεσινή συνεδρίαση που σας πιάσαμε στα πράσα βγάλατε δυο ανακοινώσεις ως πρόεδρος της επιτροπής λέγοντας για «λάθος της υπηρεσίας» και γέλαγαν και οι πέτρες!!!

Τώρα που το κόμμα σου ΨΕΥΔΕΤΑΙ ΩΣ ΚΟΙΝΟΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ για μένα που είμαι και αναπληρωματικό μέλος της επιτροπής, γιατί έχεις πιει το αμίλητο νερό;;; ΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ «ΛΑΘΟΣ» πάλι;;; Ποιος οργάνωσε την προβοκάτσια δηλαδή;;;

ΥΓ 2.Εμεις Κυριάκο Μητσοτάκη θα ταξιδεύουμε πάντα….Με αυτά που βγάζουμε από τη δουλειά μας ….Όχι με τα ελικόπτερα επιχειρηματιών ,ούτε κάνοντας το λιμενικό «ταξί»!!(φωτό 6)

…και να ξέρεις… ότι όσες προβοκάτσιες κι αν στήσεις, ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙΣ για τα ψευδή πόθεν έσχες σου! Και πολιτικά και ποινικά…»

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

«Ευχόμαστε καλά ξεμπερδέματα στη ΝΔ για τις συκοφαντίες προς τον κ. Πολάκη αναφορικά με το πόθεν έσχες του», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Μπορεί άραγε να δώσει επιτέλους εξίσου πλήρεις και πειστικές απαντήσεις ο κ. Μητσοτάκης για τη γαλλική εταιρεία που κρύβει για πέμπτο χρόνο από το δικό του πόθεν έσχες; Η έστω οι υπουργοί του, που αν αθροίσεις τα δάνεια τους, όπως φαίνονται στα πόθεν έσχες τους, με τα χρέη τής ΝΔ στις τράπεζες πλησιάζουν το μισό δισ. ευρώ; Όσο και να εκλιπαρεί για προστασία τα κανάλια ο κ. Μητσοτάκης για να θάβουν την παρανομία του, να είναι σίγουρος ότι θα λογοδοτήσει», καταλήγει η αξιωματική αντιπολίτευση.

Σημειώνεται ότι η ΝΔ με χθεσινή της ανακοίνωση σημείωνε μεταξύ άλλων:

«Ο κ. Πολάκης που αρέσκεται να κάνει καταγγελίες περί δήθεν ψευδών δηλώσεων πόθεν έσχες πολιτικών του αντιπάλων, όπως προκύπτει από τη δική του δήλωση παραβιάζει το νόμο, αφού η εταιρεία της συζύγου του, αν και λειτουργεί από το 2004, δηλώνεται για πρώτη φορά το 2019. Γιατί; Ήθελε να κρύψει κάτι;».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.