ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Βιβλίο ετοιμάζει ο Αντώνης Σαμαράς – Ποιο θέμα αφορά

Βιβλίο ετοιμάζει ο Αντώνης Σαμαράς – Ποιο θέμα αφορά

Πρόκειται για έκδοση που θα ταράξει τα νερά, αν και κανένας δεν είναι σε θέση να γνωρίζει την ακριβή ημερομηνία παρουσίασής της

Σύμφωνα με πληροφορίες η στόχευσή του δεν ήταν τόσο τα εσωκομματικά όσο οι βολές προς την Άγκελα Μέρκελ, για την οποία θα επανέλθει. Πώς; Με βιβλίο, που ήδη γράφεται από τον ίδιο.

Πρόκειται για έκδοση που θα ταράξει τα νερά, αν και κανένας δεν είναι σε θέση να γνωρίζει την ακριβή ημερομηνία παρουσίασής της. Ο ίδιος ο πρώην πρωθυπουργός δεν βιάζεται να προχωρήσει σε αυτό το βήμα, όμως το υλικό από την πρωθυπουργία του είναι τεράστιο και διαφημίζεται ως «καυτό».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα, γνωστός δημοσιογράφος είχε αναλάβει και την παροχή βοήθειας, αν και δεν είναι βέβαιο πως θα είναι αυτό το πρόσωπο που θα επιμεληθεί τη συγγραφή του πονήματος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.