ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ακόμα ένα δείπνο για την Ντόρα Μπακογιάννη στη Γλυφάδα – Αυτή τη φορά με… ντολμαδάκια

Ακόμα ένα δείπνο για την Ντόρα Μπακογιάννη στη Γλυφάδα – Αυτή τη φορά με… ντολμαδάκια

Δείπνο στον κήπο του σπιτιού της στη Γλυφάδα, παρέθεσε η Ντόρα Μπακογιάννη στους νεοδημοκράτες βουλευτές μέλη των Επιτροπών Εξωτερικών και Άμυνας και άλλους βουλευτές και υπουργούς, το βράδυ της Τετάρτης.

«Η επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας και τα μέλη του συμβουλίου της Ευρώπης, οι άνθρωποι που έχουμε οριστεί, είχαμε τη χαρά να μας φιλοξενήσει στο σπίτι της η Ντόρα Μπακογιάννη, όπου έγινε η πρώτη επαφή μας», δήλωσε η Φωτεινή Πιπιλή στο ραδιόφωνο του Alpha 98,9.

«Οι περισσότεροι είναι νέοι συνάδελφοί μας, ειδικά από την επαρχία και η κ. Μπακογιάννη μας κάλεσε και είχε πολύ ενδιαφέρον, γιατί γνωριστήκαμε και οι νέοι συνάδελφοι είχαν την ευκαιρία να ακούσουν τον κ. Κουμουτσάκο, ο οποίος έκανε μια εξαιρετικά συγκροτημένη και ελαφρώς προβληματισμένη παρουσίαση για το μεταναστευτικό και την κατάσταση στη Συρία, μετά την εισβολή των Τούρκων».

Στο τραπέζι παρευρέθηκε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη και η κ. Πιπιλή αποκάλυψε: «Ο κ. Χρυσοχοΐδης, ήρθε στο τραπέζι και μάλιστα ήταν πτώμα στην κούραση και τον μαλώσαμε. Ήταν μια βραδιά αφιερωμένη στην επικαιρότητα. Δεν μπήκε σε λεπτομέρειες για τους τζιχαντιστές».

Σημειώνεται ότι πρόσφατα η κ. Μπακογιάννη παρέθεσε δείπνο στους βουλευτές μέλη του Συμβουλίου της Ευρώπης, στο οποίο παραβρέθηκε και ο Γιώργος Παπανδρέου.

Στο δείπνο μεταξύ εδεσμάτων και ντολμάδων, σπεσιαλιτέ της κ. Μπακογιάννη, παραγγελίας της κ. Πιπιλή, ήταν και η Μαριέττα Γιαννάκου, ωστόσο δεν υπήρξαν άλλες γυναίκες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Το ήξερα ότι η ΝΔ είναι το λιγότερο φεμινιστικό κόμμα, αλλά εκείνη την ημέρα απελπίστηκα. Όλοι ήταν με γραβάτες και κοστούμια και ήμασταν μόνο τρεις γυναίκες», είπε με διάθεση χιούμορ η βουλευτής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.