ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η Τουρκία προκαλεί αλλά εμείς «δεν απαντάμε εν θερμώ» – Κρατάμε χαρακτήρα!

Η Τουρκία προκαλεί αλλά εμείς «δεν απαντάμε εν θερμώ» – Κρατάμε χαρακτήρα!

Και αυτή η κυβέρνηση όπως και οι προηγούμενες ακολουθεί την τακτική «όχι εν θερμώ ενέργειες» στις προκλήσεις των Τούρκων.

Προφανώς πρέπει να τρώνε σουβλάκια κάτω από την Ακρόπολη για να αντιδράσουμε.

Τρία βασικά σημεία της στρατηγικής της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση των τουρκικών προκλήσεων παρουσίασε ο υπουργός Επικρατίες Γιώργος Γεραπετρίτης, υπογραμμίζοντας ότι δεν χρειάζονται ενέργειες «εν θερμώ» σε δηλώσεις του στον ΑΝΤ1.

Αναφέρθηκε σε συγκεκριμένη στρατηγική που θα ακολουθήσε η κυβέρνηση και εστιάζεται σε τρία επίπεδα.

Το πρώτο βήμα είναι η διεθνοποίηση του ζητήματος των τουρκικών προκλήσεων, με τον πρωθυπουργό, όπως ενημέρωσε ο κ. Γεραπετρίτης, να θέτει το ζήτημα στην επικείμενη Σύνοδο του ΝΑΤΟ.

Σε δεύτερο στάδιο η Ελλάδα θα προχωρήσει στην ανάπτυξη των διμερών σχέσεων με άλλες χώρες, όπως η Αίγυπτος και τέλος η στρατηγική αποβλέπει στην συνολική αναβάθμιση του αξιόμαχου των Ενόπλων Δυνάμεων, για να λειτουργήσουν καταλυτικά ως αποτρεπτικός παράγοντας.

Ο κ. Γεραπετρίτης υπογράμμισε ότι η Ελλάδα δεν έχει σκοπό να εμπλακεί σε κάποιο θερμό επεισόδιο και ξεκαθάρισε ότι η χώρα δεν πρόκειται να προχωρήσει σε ακραίες ενέργειες εν θερμώ για να αντιμετωπίσει τις συνεχόμενος προκλήσεις της Άγκυρας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δηλαδή λίγο πολύ ότι κάναμε πάντα, το κορόιδο…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.