ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Οι συμβουλές Α.Τσίπρα σε Κ.Μητσοτάκη για το τζετ λαγκ: «Να πίνεις νερό»

Οι συμβουλές Α.Τσίπρα σε Κ.Μητσοτάκη για το τζετ λαγκ: «Να πίνεις νερό»

Ο Αλέξης Τσίπρας του «έδωσε και κατάλαβε» όσον αφορά τα ταξίδια κατά τη διάρκεια της πρωθυπουργίας του (μέχρι και στην Κούβα πήγε) με αποτέλεσμα να είναι ο πλέον κατάλληλος για να δώσει συμβουλές για το… τζετ λαγκ.

Στο γραφείο του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη βρίσκεται ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας.

Το τετ-α-τετ των δύο πολιτικών ήταν πολύ χαλαρό, ενώ και οι δύο μίλησαν στον ενικό. Ο διάλογος των δύο αρχηγών:

Τσίπρας: «Πότε επέστρεψες;»

Μητσοτάκης: Χθες το βράδυ

Τσίπρας: Πρόλαβες να ξεκουραστείς;

Μητσοτάκης: Συνηθισμένα τα βουνά…

Τσίπρας: Πόσο μείνατε; Τι κάνατε;

Μητσοτάκης: Δύο ημέρες, τα απολύτως απαραίτητα

Στη συνέχεια ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε στον πρωθυπουργό συμβουλές πώς να ξεπεράσει το τζετ λαγκ.

«Να πίνεις πολύ νερό και να κάνεις γυμναστική»! είπε ο Αλέξης Τσίπρας στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είναι ο πρώτος από τους πολιτικούς αρχηγούς που θα συναντηθεί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο πλαίσιο της ενημέρωσης που θα κάνει ο πρωθυπουργός μετά την επίσκεψή του στις ΗΠΑ, για τα ελληνοτουρκικά αλλά και την κατάθεση του εκλογικού νόμου.

Αρνητική στάση ΣΥΡΙΖΑ

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αλέξης Τσίπρας στη συνάντηση με τον πρωθυπουργό αναμένεται να επαναλάβει τη θέση ότι η επίσκεψη Μητσοτάκη στις ΗΠΑ «μας πήγε πίσω διπλωματικά» καθώς η Ελλάδα δεν αποκόμισε κανένα κέρδος από τις επαφές στην Ουάσιγκτον και ειδικά από τη συνάντησή του με τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.

Αρνητική αναμένεται να είναι και η στάση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για την αλλαγή του εκλογικού νόμου που καταθέτει η κυβέρνηση. Εξάλλου η αξιωματική αντιπολίτευση θα υποστηρίξει ότι η απλή αναλογική είναι το δικαιότερο εκλογικό σύστημα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μόλις ολοκληρωθεί η συνάντηση ο Αλέξης Τσίπρας θα κάνει δηλώσεις από το γραφείο του στη Βουλή. Ενώ για τις 13:00 είναι προγραμματισμένη η συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.