ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Χειμερινή εξόρμηση για τον Κυριάκο Μητσοτάκη – Χαλαρή Κυριακή για σκι στον χιονισμένο Ομαλό (φωτο)

Χειμερινή εξόρμηση για τον Κυριάκο Μητσοτάκη – Χαλαρή Κυριακή για σκι στον χιονισμένο Ομαλό (φωτο)

Κάτι παραπάνω από ”γεμάτο” ήταν το πρόγραμμα που είχε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την επίσκεψή του το Σάββατο στην Κρήτη, ωστόσο, την Κυριακή βρήκε την ευκαιρία να χαλαρώσει.

Ο Κυριάκος Μητοτσατάκης είχε έναν πραγματικό «μαραθώνιο» το Σάββατο που περιελάμβανε: Θεμελίωση του νέου αεροδρομίου στο Καστέλι. Βόλτα στο παραλιακό μέτωπο του Ρεθύμνου. Υπογραφή σύμβασης για την ενεργειακή αναβάθμιση με ΑΠΕ της 115 ΠΜ. Σύσκεψη στην Αντιπεριφέρεια Χανίων για τον ΒΟΑΚ. Σύσκεψη στο Δημαρχείο Χανίων.

Ο πρωθυπουργός, ωστόσο, παρέμεινε και την Κυριακή στα Χανιά με το πρόγραμμά του να χαρακτηρίζεται ως «αυστηρά ιδιωτικό», προκειμένου – προφανώς – να έχει την ευκαιρία για μια χαλαρή Κυριακή χωρίς δημοσιογράφους και κάμερες να τον ακολουθούν.


Το μόνο βέβαιο είναι πως ανέβηκε στο χιονισμένο οροπέδιο του Ομαλού, απολαμβάνοντας το «αλπικό» τοπίο, μαζί με παρέα φίλων του.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Flashnews.gr, o πρωθυπουργός μαζί με τέσσερα ακόμη άτομα ανέβηκε με σκι μέχρι το καταφύγιο Καλλέργη του Ορειβατικού Συλλόγου Χανίων και στην συνέχεια ασκώντας το αγαπημένο του άθλημα, κατέβηκε με τα σκι μέχρι το οροπέδιο του Ομαλού.


Στην συνέχεια, με την παρέα του, πήγαν σε ταβέρνα της περιοχής, όπου απόλαυσαν την φιλοξενία του Γιώργου Κουτρούλη και της συζύγου του, με παραδοσιακές γεύσεις της Κρητικής κουζίνας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να σημειωθεί πως στα «μυστικά» των Λευκών Ορέων ο Πρωθυπουργός είχε «μυηθεί» από μικρός, από τον πατέρα του Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, ο οποίος του είχε «μεταλαμπαδεύσει» και την αγάπη για τα Κρητικά βουνά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.