ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ο «βιβλιοφάγος» Κώστας Τασούλας διαβάζει μέχρι… και στη Βουλή – Ποιο βιβλίο τον απασχολεί εν ώρα εργασίας; (φωτο)

Ο «βιβλιοφάγος» Κώστας Τασούλας διαβάζει μέχρι… και στη Βουλή – Ποιο βιβλίο τον απασχολεί εν ώρα εργασίας; (φωτο)

Ο Κώστας Τασούλας δεν έχει κρύψει ποτέ την αγάπη του για τα βιβλία, ενώ συχνά στις ομιλίες του εντοπίζει κανείς επιρροές από μεγάλους συγγραφείς και αναφορές σε Έλληνες ποιητές, με ιδιαίτερη προτίμηση στην ποίηση του Κωνσταντίνου Καβάφη.

Πέρα από σινεφίλ με φλεγματικό χιούμορ, ο Κώστας Τασούλας αποδείχθηκε και «βιβλιοφάγος» καθώς όταν βρίσκει ελεύθερο χρόνο χαλαρώνει με την ανάγνωση ενός καλού συγγράμματος. Ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε τον πρόεδρο της Βουλής να ξεφυλλίζει το μονογραφικό έργο «Οι 300 της Βουλής των Ελλήνων» στα έδρανα της Ολομέλειας, στην συζήτηση για το νομοσχέδιο του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου.

Ο πρόεδρος της Βουλής άλλωστε έχει ασχοληθεί στο παρελθόν με την μελέτη της πολιτικής ιστορίας της Ελλάδας, ενώ και ο ίδιος έχει ασχοληθεί με την συγγραφή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.